לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

just let me be


הדמיון הוא הנשק הטוב ביותר כנגד המציאות.

Avatarכינוי:  הכלואה במערבולת

בת: 32





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2011    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2011


שבת שלום.

שבת שלום לך ולך ולך. ולשומר בכניסה לעיר. ולחיילי צה"ל שסוגרים שבת. ולחיילי צה"ל שיצאו שבת. ולתושבים שיושבים בבית עם משפחותיהם נהנים מארוחת שבת. ולאלה שלא בבית אלא בכל מקום אחר ממצים את אוירת השבת בדרכם שלהם.

שמתי לב שהפוסטים שלי שליליים. הייתי אומרת שזה לא אופייני לי להיות שלילית אבל אז היה משתמע מכך שאני לא כנה במה שאני כותבת-וזה לא נכון, אבל עכשיו המסקנה שעולה היא שאני כן שלילית. אז לא. ממש לא.

אני בן אדם חיובי במציאות. אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאני מסתובבת רוב היום עם חיוך על הפנים, שהמנטרה שלי לחיים היא שיהיה מה שאנחנו משדרים- אז אני משדרת חיובי כדי שיהיה חיובי. שבוע שעבר כשהסמל מחלקה שלי תפס אותי מהרהרת לרגע ושאל אם אני שבוזה עניתי לו בתשובתי הקבועה-אני לעולם לא שבוזה. אז הוא חייך ואמר שהוא יודע.

לעולם אינני שבוזה. וזה לא אומר שאני מאושרת בצבא, יש פעמים שאני בודדה או עצובה אבל לא שבוזה באופן כללי.

אז איך אם אני אדם חיובי כל הפוסטים שלי שליליים?

הבלוג הזה הוא פורקן עבורי. אני יכולה להתפרק ולכתוב מה שבא לי. מה שעולה לראש שלי. וכמה פעמים שבא לי. אני יכולה להביע ולהתפרק. וגם אם איש לא נכנס לפה ומגיב-כתיבה היא פורקן והבעה. אני צוברת רגשות, בכמויות עצומות, רגשות שליליות בעיקר, כי אני לא אתבכיין או אתלונן מול אחרים-זו חולשה שאני לא אראה, ופה אני יכולה.

אז זהו. נראה לי שהבהרתי את עצמי מספיק-אני לא דכאונית, או בן אדם שלילי.

מממ ובנימה זו- שתהיה לכולנו אחלה שבת :)

נכתב על ידי הכלואה במערבולת , 9/9/2011 21:42  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של piniha ב-9/9/2011 21:56



הבלוג משוייך לקטגוריות: צבא , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להכלואה במערבולת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הכלואה במערבולת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)