כאשר אני ממתין למשהו, שאמור לקרות בבוקר, אני שם שעון מעורר בפלאפון, ומרחיק אותו מרחק של לפחות3 צעדים, שאצטרך לצעוד מתוך המיטה.צעדים קרים, מתוך השמיכה החמה, על הרצפה, יחף.
כאשר אני ממתין למשהו באמת, משהו שאמור לקרות בבוקר, אני מקדים את השעון המעורר בדיוק בדקה, ומתעורר בעזרת השעון הביולוגי. מדהים. בשעון הזה לא נגמרת הסוללה, השעון הזה לא כבה כי דרכו עליו. עובד...כמו שעון.
היום התעוררתי בשעה 06:14 ,בדיוק דקה לפני הצלצול המתגבר בפלאפון. היו לי היום מבחנים חשובים לעבודה עתידית.
המבחנים היו קשים, ומתישים, ובצהריים חזרתי לבית, למקלחת המיוחלת.
החבר'ה שלי מהכיתה הגישו היום פרוייקט מרכזי, ובאתי לראות את הפרוייקטים החשובים. היו כמה מרתקים. היה פרוייקט מענין שעסק בשימור ריח: מין אריזה שבתוכה שמים ריח אהוב (למשל חולצה טבולה בבושם של אדם אהוב). את החבילה הזאת אורזים בצורה אטומה לגמרי על ידי העברה של מגהץ על פס דבק מיוחד. את החבילה ניתן לשלוח בדואר, או להשאיר לעצמך כמזכרת. העבודה קיבלה ביקורות טובות, וגם לדעתי הייתה מעניינת וחדשנית בדרך שלה.