הייתה ממש טובה.
מהנה, במידה מסויימת. וגם מענה. אבל טובה.
הגענו לשם ביחד (בית ספר) אבל בסופו של דבר נשארתי רק עם דור ודניאל. ובגלל שאני נורא אוהבת דגלים (!!1) אז סחבתי את הדגל של ליאובק והמון אנשים מסביב התעצבנו עליי.
לחלק זה הגיע שהדגל נתקע להם בפרצוף ולחלק לא, אז בהם התחשבתי.
מתישהו בתוך הקהל גם ורה הגיעה והלכה וכל הזמן הצלחנו להתקדם קצת יותר קדימה - והיה לי מקום לנופף בדגל ולגרום לו להופיע במסכים.
היו נאומים יותר טובים ופחות טובים ומצחיקים, והנאומים של הסטודנטים דיי עיצבנו אותי כי הם מצאו כל פעם דרך לתקוע את "השביתה שלהם" וה"מחאה שלהם שהתחילה את כל המאבק" בלה בלה בלה.
מי שנאם הכי טוב שם תכלס, היה אסף (ההוא מלאובק?כן.) .
אין לי כוח לחפור יותר מדי, אני אסכם ב-
*כל פעם שאני רואה את עברי לידר אני תוהה אם יש בארץ עוד אנשים כפרות שכאלה בעלי סקס אפיל כמו שלו, סטרייטים.
אם הייתי גיי, הייתי ממש גרופי שלו.
*עידן יניב או משמו ממש חפר לי בשכל.
*בכלל, רוב האמנים ממש חפרו לי, עם כמה שאני אוהבת אותם וכאלה, אבל דיי רציתי שיתקעו את כל הדיבורים ביחד בהתחלה ואני אוכל לצאת מהאמצע של הקהל כמה שיותר מהר.
*הצופים הם טיפשים, ממש.
*פגשתי את שיר2 לדקה ואז עליתי לעטר למפגשירותים! D;
*ראיתי את דור (הישן יותר) אחרי כמה? שנה שנתיים שלא דיברתי איתו?
*איזה ערס אחד בדרך לאוטובוסים בא אלינו ואמר "מה אתם נגד השביתה? כאילו מה אתם לא רוצים עוד חופש?" ואז אמרתי לו משהו בסגנון- "תקשיב, זה שלך אין עתיד, לא אומר שלנו אין..." וזה היה נורא מספק.
*לא הבנתי למה לעזאזל לקח לאילן שעה שלמה להוביל אותנו לאיפה שהאוטובוס חנה.
*דניאל חייב לי טימטם.
*שטויות אחרות שאני לא זוכרת. בקצור הייתה עצרת טובה.
בדרך חזרה דור ואנוכי חפרנו על המצאת בדיות אמאש'ך אבאש'ך, והיה ממש טוב.
זאת אומרת, דור המציא את רובם, אני הייתי דיי יבשה ועל כך הומצאה הבדיחה:
"אמאש'ך מהנגב?" -"אז איך יצאת כזאת יבשה?"
אבל הבדיחה הכי טובה שיצאה מזה הייתה:
"אמאש'ך יולי תמיר?"
- "אז למה את מתעלמת?"
וזה מסכם הכל.
עכשיו כל מה שצריך זה שרן ארז לא יהיה ילד קטן |:
+ הכתבה בוואלה (בעיקר הסרטון)
http://news.walla.co.il/?w=/94/1196502