בס"ד
שבוע טוב! טוב קיבלתי המון תגוובת לפוסט הקודם וממש רציתי להגיב אז אני אגיב לכולם במקום להגיב אחד אחד...
דבר ראשון תודה על כל המחמאות! ממש התרגשתי לקרוא!
דבר שני.. אני מבינה שעשיתי פה בילבול כל הזמן בין "התאהבות" לאהבה" אז ככה- אני מתנצלת, ורוצה להסביר שלא דיברתי על אהבה אלא רק על התאהבות ולכן חלקכם שאמרתם שאחרי זה אתה מכיר את הבנאדם ואתה מתאכזב- אז כן אתם צודקים.. וזה בדיוק מה שקרה לי... אבל זה לא שסתם ראיתי אותו מרחוק ובחיים לא דיברתי איתו- נהייתי ידידה שלו, יצא לי לדבר איתו די הרבה, זה לא היה כזה שטחי וסתם "הידלקות" (לכל מי שניסה להגיד שזה סתם "קראש" וכו'...)
דבר שלישי- לכל הנחמדים (באמת) שאיחלו לי אהבה אמיתית, אז כן בעזרת ה'.. יבוא יום... ואני ממש לא מחפשת בגיל הזה אהבה אמיתית או חבר (לא אפרט על זה כאן..אולי בקרוב באחד הפוסטים הבאים).. סתם רציתי לחלוק תחושה שמעולם לא חוויתי ואף פעם לא הבנתי איך זה קורה (עד שנפלתי בפח גם אני).
ודבר רביעי ואחרון- לכל האנשים פה שחפשו להעליב ולהגיד שזה סתם רדוד וטיפשי ואני כותבת מזעזע.. תודה אבל אני מוותרת על תגובות כאלו..אם יש לכם ביקורת בונה- אז בכיף, בשמחה..אבל אם זה בא רק ממקום של להעליב ולסתם לפגוע-לכו חפשו בלוג אחר לכתוב בו.. לא בא לי שאנשים כמוכם יקראו על החיים שלי ועל הדברים הכי פרטיים שלי שאני לא מספרת לאף אחד..
שיהיה שבוע מצוין, ובעזרת ה' אני אמשיך לעדכן ולספר...