
היי,כאן מירי! אני מקווה שאהבתם את העדכון הראשון שלי כי הוא יהיה פחות או יותר באותה צורה.
אז,היום בעדכון:
-איך לפלרטט עם בנים,ולצאת מזה בחיים!
-מתכון לפסטה עם רוטב שיש בו חמאת בוטנים.יישמע לכן ממש מגעיל,אבל זה טעים לאללה!

אז נתחיל עם המדריך השלם לפלירטוט עם בנים.
המדריך מבוסס על מחקר שעשה חוקר שפת גוף והוא אמין במיוחד!
הוא אמין בגלל שניסיתי אותו על בשרי 0.0 אני מתכוונת,כל השבוע פלירטטי עם בנים וזה דיי עבד אפשר להגיד.
הבנים שפלירטטי איתם התקרבו אליי יותר ואיכשהו נהיו נחמדים אליי יותר.תארי לעצמך:אם יש לך חבר,
הוא יאהב אותך יותר משהוא אוהב עכשיו!זה ממש יכול לעבוד

בעצם,אלה כל מיני סימנים שאנחנו-הבנות יכולות לשלוח להם-הבנים.אז הנה הסימנים הללו!
1.הפלירטוט הכי נפוץ בעולם (ועובד תמיד) הוא משחק עם השיער, אז למה שלא נשתמש בזה?
העבירו את היד על השיער,תוך כדי דיבור או תסדרו את הקוקו(לא לעשות את זה באופן מכוון!!!).
זה משדר לבן:"אני כל כך רוצה לגעת בך אבל אני לא יכולה,אז אני נוגעת בעצמי"2.משחק עם האצבעות - שחקו עם האצבעות שלכן.
זה משדר לבן:"אני כל כך רוצה לגעת בך אבל אני לא יכולה.תיגע בי אתה."3.תלקקו את השפה התחתונה בטבעיות בזמן הדיבור. השתדלו לא להגזים!זה אמור להיראות טבעי.
זה משדר לבן:"אני רוצה נשיקה".4.בזמן השיחה תנסו "לדבר" הרבה עם הגבות.
זה משדר לבן:"אני מזמינה אותך אליי,בוא!".5.כשאת רואה אותו מרחוק, תנסי ליצור איתו קשר עין וחייכי.זה כובש אותם לגמרי!
ואם הוא מחייך אלייך חזרה (מה שאחד הבנים עשה לי) אז כנראה שהוא מעוניין בך/או שאכפת לו ממך.
זה משדר לבן:"אני מפלרטטת איתך"ונעבור לשיטות הישנות:אם הוא יושב קרוב אלייך,תשכחי את הקלמר בכוונה ותגרמי לו להביא לך דברים.
(כמובן שאם יש לך מורה ללשון שדורשת "קלמר פעיל",עדיף להביא את הקלמר כדי לא להיכנס לצרות).
כשהכיתה מתחלקת לקבוצות,תנסי להיות איתו בקבוצה.זה יקרב ביניכם, ותצליחי לפלרטט איתו עם השיטות הללו.
(אם את לא קרובה אליו כל כך,תתרצי שאת בקבוצה כי חברה שלך שם

).
אם אתם ידידים,הדרך אל ה"פלירטוט הנכסף" ממש קצרה!יש לכם יותר ויותר הזדמנויות לשיחה לבד אחד עם השני.
אם אתם לא מיודדים, את יכולה לנסות להתחבר לבנות בחבורה שלו/שמסתובבות איתו וככה להיות ידידים.
כמובן שאת לא שוכחת את החברים האחרים!

ועכשיו-מתכון ממש טעים!!!מתכון שהוא בסגנון המזרח הרחוק (איזו מדינה אני לא בטוחה אבל כנראה וויאטנם)
שהוא פסטה עם ירקות-ורוטב ממש גן עדן.אז למה אנחנו מחכות?
מרכיבים!:
חצי חבילת פסטה (250 גרם)
חצי בצל (נראה לי זה דיי קמצני.אני אוהבת בצל אז אני שמה בצל שלם).
2 גזרים קטנים או אחד גדול .
תפרחת ברוקולי אחת (אני ואחותי אוהבות יותר אז אנחנו שמות 2 תפרחות).
לרוטב:
שתי שיני שום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר
כף גדושה של חמאת בוטנים (לא היה לי חלקה אז שמתי שברי בוטנים.יצא ממש טעים!!).
עד רבע כוס ממי הבישול (גם לא תמיד צריך).

דבר ראשון - מקלפים את הגזר.הכי טוב לעשות בקולפן,הכי נוח


עכשיו חותכים לשלושה חלקים.תנסו שווים.

חותכים כל חלק כזה לאורכו פעם אחת(אתם יכולים גם פעמיים.לא היה לי כח "^^),ופורסים.

והנה "אבולוציית הגזרים" סה"כ

עכשיו חותכים את הבצל.אני מקלפת אותו עם שיטה משלי.אבא שלי כל הזמן מתקן אותי ואומר
שככה לא מלמדים בתי ספר לבישול,לא ככה עושים שפים וכ'ו.אז השיטה הזו ממש קלה ונוגדת את כל החוקים!
חותכים את שני הקצוות של הבצל.

חותכים את הבצל לחצי.(ממ כן עם הקליפה ^^).

מכל חצי מורידים את הקליפה שלו.

שמים במים קרים מהברז כדי לא לבכות מאוחר יותר כשאנחנו חותכים אותו.

עכשיו,מתחילים לחתוך את הברוקולי:אם אתם אוהבים את הלבן במרכז,קלפו את הירוק בגזע  וחתכו.
אני אישית אוהבת להשאיר רק את הפרחים - זה החלק הכי טעים!
המנה להזכירכם,גמישה.אם אתם בדיאטה - שימו יותר ירקות ופחות פסטה ורוטב.

שוטפים את פרחי הברוקולי שלנו! רק תשטפו ממש ממש טוב,כי פעם אחת אני ואחותי מצאנו תולעת צהובה >.<

 מרתיחים מים בקומקום,ושופכים לסיר.רצוי שהוא יהיה מספיק גדול,כי ייכנסו גם ירקות.
עכשיו,כמה עקרונות לגבי פסטה:
1.תמיד להוסיף מספיק מלח!בעצם התפקיד של המלח הוא לא רק להמליח,אלה הוא גם שומר על טמפ' המים
כי כאשר מכניסים את הפסטה,טמפ' המים יורדת.וגם חשוב:את המלח מכניסים
לפני הפסטה!זו טעות שאנשים תמיד עושים.
2.אף פעם לא סוגרים את המכסה של הסיר!!!אחרת תהיה זליפה של מים.
3.תמיד כדי לבשל "אל דנטה":אני מתכוונת,כשזה לעיס ולא מושי ורך שעמילן יוצא ממנו.
4.תמיד שוטפים את הפסטה מיד לאחר הבישול במים קרים - אחרת היא תמשיך להתבשל,ותהיה מושית.
 

פורסים את הבצל שלנו מהקערה.

מסדרים הכל יפה על מגש!תמונה מהממת *.* חבל שהאיכות כל כך גרועה =.=

רוטב!
אז הרוטב שלנו הוא אסייתי אפשר להגיד,וכן-חמאת בוטנים!!!! אל תוותרו על זה-כל כך טעים!

שום - קוצצים או כותשים.אישית,לי יותר נוח לכתוש.השום משאיר ריח על הידיים והופך אותן לדביקות.

מתחילים לערבב!!! הכי נוח עם מזלג.זה יתפרק לגושים יראה כמו קקי....

בסוף זה נהיה חלק כמו זה!

3 דקות לפני גמר הבישול (כשהפסטה רכה למגע וקשה לחיתוך) מוסיפים את הבצל והברוקולי.
את הגזר מוסיפים מאוחר יותר.

כשהפסטה והירקות מוכנים,שופים היטב במים קרים.(לעצור את הבישול).

ומה נשאר לעשות?טוב זה צפוי. מערבבים בסיר בו בישלנו את הפסטה את הרוטב ואת הפסטה והירקות (גם הגזר).
רואים אני חוסכת לכם גם מים וסיר נוסף לשטוף.אני לא יודעת איך איתכם,אבל אני בכל פעם שאני מבשלת,
אני שוטפת הכל =.=

ומגישים יפה!

אהה כן,גם אוכלים ^^

וזהו!
שמור
   
בטאין לי יותר מה לומר, אז אני אגיד שזה סוף הפוסט....
יום שישי סביבות אחה"צ אני (מירי) מעלה עדכון לקראת פורים!
מתכון לאוזני המן - כאלה שלאף אחד לא יהיה!
וגם רעיונות טובים שכולם ירצו את משלוחי המנות שלכם

ביי!