לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

With Out Any Thought



Avatarכינוי:  Hina-San =3

בת: 29





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2008

מתכונים מתוקים,ללקק את האצבעות [[ ;


CAKE-1.png just a sample image by lynz_16

החלטתי לשים מס' מתכונים מבית מאקי צ'אן [אני XD] ,

לחגים,שבתות ימי הולדת העוגות מוצלחות! ^^

אני משתמשת במתכונים כבר מגיל 9,

 העוגות פשוט נהדרות! ~

מתכונים קלים וטעימים 3:

אל תתעצלו להכין XD וכן המתכונים מתאימים גם לילדים D:

 

 מתכון מס' 1 :

עוגת שוקולד מהירה,קלה וטעימה D:

חממו תנור לחום 150 מעלות.
 מצרכים :
 2 כוסות קמח
 1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
 1 שקית סוכר וניל {לא חייב}
1 שקית אבקת אפיה
4 ביצים
 1/2 כוס שמן
 1 כוס מיים רותחים
 ההכנה :
לערבב יחד ממש טוב,עד שאין גושים ויש בועות אוויר בולטות בבלילה קול
לצקת לתבנית משומנת חד-פעמית,קרמיקה מה שיש :P .
אפשר גם לשים נייר אפיה ועל זה לצקת את הבלילה D:
 לאפות 20-25 דק' {לפעמיים עד חצי שעה אפילו} עד שסכין/קיסם יוצא יבש {ללא בלילה רכה}.
ציפוי
בלילת שוקולד,שמוסיפה חיים לעוגה D:
 ציפוי שוקולד :
2 חבילות חמאה {עם מרגרינה זה יוצא מגעיל!}
חצי כוס קקאו
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה :
את הציפוי מכינים בזמן שהעוגה בתנור!
שמים סיר על הגז , שמים את הקקאו והסוכר מוסיפים מעט חלב כדי שתצא מין בלילה כזו גושית,
מכניסים את החמאה ומבשלים את החמאה בתוך הקקאו D: {כמו מקרוני ומים XD} ,
 אממ...אח"כ לאחר שזה נמס,מערבבים היטב כל הזמן!
נכון יש היפה והחנון,נכון יש כדורגל אבל נישארים ליד הסיר ! XD
מערבבים טוב-טוב וממש מבשלים את זה ,
עד שרואים שכל הסוכר נמס! D: לאחר זה שופכים את הציפוי לכוס (לא פלסטיק או זכוכית!)
 ומניחים במקרר [: לאחר שהעוגה נחה מעט {XD} ,
 והציפוי התקרר מעט  יוצקים את הציפוי על העוגה ומורחים בכל הפינות ,
סדקים ובכל העוגה סבבי מניחים את העוגה למס' דק' ,
 והנה לכם! עוגת שוקולד , קלה , אוורירית וטעימה D:
~בתיאבון 3:
 תוצאה:
 
מתכון מס' 2 :
עוגת תפוזים,מתוקה אוורירית עם טאץ' חמצמץ :P
 מצרכים :
 6 ביצים
 2 כוסות סוכר
 2 כוסות קמח כוס שמן
שקית אבקת אפיה
 כוס מיץ תפוזים
קליפת לימון מגורדת {חשוב ביותר!}
 ההכנה :
 להפריד את הביצים , חלמון מחלבון D: (לבן מצהוב XD)
  ולהקציף את החלבון (הלבן XD) עם סוכר,
עד לקבלת מרקם אוורירי <:
 ובנתיים :P בקערה נפרדת - בלילת התפוזים *^*
לערבב חלמון (הצהוב)+קליפת הלימון המגורדת+אבקת האפיה+כוס שמן+מיץ תפוזים .[[  ;
 להוסיף את בלילת התפוזים בעדינות לקערת החלבונים המוקצפים , זהירות O:
 ולערבב בעדינות בצורה כזו שהבלילה תצא אחידה D:
בהדרגה להוסיף את הקמח , לאט לאט <:
לדאוג שיהיה מעורבב טוב ללא גושים , אחרת יצא מגעיל 3<
לאפות כ-40 דקות בערך , בחום של 150 מעלות  [[=
לאחר שהעוגה מוכנה אני אוהבת לשים מעל העוגה כציפוי,מעט מיץ תפוזים סחוט טבעי ^.~
 מוסיף חמצמצות וטעם טוב D:
~בתאבון  תהנו 3:
תוצאה:
 
 מתכון מס' 3 :
שטרודל תפוחים,קל להכנה וטעים 3:
 מצרכים :
 3 כפות יוגורט רגיל 0% (אפשר יותר %)
 כוס קמח
 חצי כפית אבקת אפייה
 50 גרם חמאה
אופן ההכנה :
 מערבבים בקערה 3 כפות יגורט רגיל 0%, כוס קמח רגיל, חצי כפית אבקת אפיה,
 ו-50 גרם חמאה חתוכה לקוביות ומומסת קלות . : P
למילוי השטרודל :
 מגרדים תפוח אחד שלם 3< ,
ומוסיפים לו שקית ממתיק , ומערבבים P:.
 את הבצק מרדדים למלבן ארוך {לא דק מדי!}
 ומפזרים את המילוי על חצי הרוחב של הבצק [[ :. מקפלים את הבצק ומהדקים היטב . D:
 כדאי ליצור בו חתכים קטנים לרוחבו עם סכין , כדי שהתפוחים יתבשלו!,אחרת הם ייצאו מוצקים ><
אפשר לפזר מלמעלה מעט סוכר D: , זה נמס בתנור ועושה טעם טוב D:
אופים ב200 מעלות ל-20 דקות (פחות או יותר) . S:
  ~זהו,מוכנה לאכילה P: , בתאבון! ^^
תוצאה:
 
 אמממ...זהו D: , כמובן שיש עוד הרבה מתכונים במחברת שלי ^^
 נתתי לכם רק טעימה קטנטנה 3: ,
 אם הכנתם אחת מן העוגות, אשמח לדעת איך יצא [[  ; ,
 אם אראה שאנשים באמת ייתענינו בנושא, אוסיף פינת בישול או משו נחמד [=
תגיבו,כי השקעתי ואני רוצה לדעת מה דעתכם ^^
 
בתאבון ~ 3 :
ולילה טוב , מאקי ~ 3>
נכתב על ידי Hina-San =3 , 25/10/2008 23:47  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

443
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לHina-San =3 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Hina-San =3 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)