היי... :)
אבא שלי שבר את הרגל [כמו שאני חופרת לכם בפוסטים האחרונים...], וכל משימות הבית נופלות עלי בגלל שאמא שלי עובדת [ושהיא חוזרת הביתה לרוב היא ממש עייפה...], אחותי הקטנה בקייטנה מה שעוזר [למרות שהיא באה הביתה ועושה יותר בלגן...] ואחותי הגדולה בצבא מה שגם עוזר [למרות שכשהיא חוזרת היא לא עוזרת כל כך...].
מה קורה זה שהכל נפל עלי... אני פשוט מטפלת במשפחה של 4 ילדים [רובם יותר גדולים ממנה...] וזה ממש לא כיף... למרות שאני מרוויחה דברים [כי אמא שלי מצ'פרת אותי...] אבל עדיין כאילו מה אני עבד???
יוצאים מצבים שאמא שלי חוזרת עייפה מהעבודה אז היא יושבת לה בספה מרימה רגלים למעלה ואומרת לי "נעם לכי תעשי את זה ואת זה... פשוט אני ממש עיפה..." כאילו ומה איתי? שכל היום עשיתי כביסה,מדיח,סידרתי את הבית, הכנתי אוכל ועוד... מה איתי? אני לא עיפה? לי אין רגשות?
עוד 5 ימים ת"א מקווה שאני אתאוורר קצת :))))
מחר תמר [: בעזרת השם :]
היום [זתומרת אתמול 14.7] היה יומולדת לדפנה :) ואני ואוהדוס התקשרנו ואמרנו לה מזל טוב [היה מצחיק :]
עוד 14 ימים [שבועים...] יומולדת לדוד שלי
עוד 15 ימים [שבועים ויום..] יומולדת לבת דודה שלי [הבת של הדוד מלעלה XD]
עוד 16 ימים [שבועים ויומים...] יומולדת ל.......... אחותי ולי :)) יאי :) אני כבר מחכה לים הזה...
למרות שאני לא מרגישה שהיום הזה כל כך מיוחד... אני מרגישה כאילו סתם עוד יום רגיל מתקרב... אבל לא נורא אני בטוחה שכל שהימים יתקרבו אני ארגיש יותר מרוגשת :)))
בנתיים :) ביי :)
אוהבת אותכם אנשים...
בעיקר את: תמר,שני,ענבר,בטי ו... זהו :)
אוהבת אותן כל כך :)
-נעם :)-