לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ojos que no ven corazon que no siente



כינוי:  בלה :)

בת: 32

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2011    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2011

אהבת קיץ באילת


עבר עליי השבוע הכי מדהים בכל הקיץ הזה ביום ראשון שעבר נסעתי לאילת לקורס צלילה כוכב ראשון ושני שערך שבוע, זה תמיד היה החלום שלי להגיד יש לי תעודה של שני כוכבים לצלול באיים ביוון ולרשום את זה בתיק האישי לחיל הים.

בנוסף לקורס צלילה שהיה מדהים צללנו לספינה טבועה של חיל הים שתלו שם שלט של גלעד שליט(תמונות בהמשך) צללתי לשם יותר מכולם כי פספתי שני צלילות והחזרתי אותם בצלילה לאונייה והבונוס הכי גדול הכרתי בחור שהוא בידיוק ההפך ממני באופי בידיוק חוץ מדבר אחד משותף ששנינו רוצים ליחיות בקיבוץ הוא העביר לי את השבוע בצורה מדהימה הוא שינה לי את כל ההיבט על החיים אצלי הכל מתורגם בראש לכסף אם זה ללמוד בשביל לעבוד ולהרוויח או קורס בשביל כסף אצלו לא אצלו זה בשבילו בשביל הידע שלו אני באמת מעריכה את החשיבה הזאת גם הנשיקות היו טובות :)

הקטע הוא שזה היה באילת בגלל זה זה משהו שרגילים לחזור ולשכוח ופה זה לא ככה, הייתי רוצה אני שונאת ליהיות תלויה על חוט כי הוא רוצה לבוא ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי איך להגדיר את עצמי מה לעשות עם בנים שמתחילים איתי העיקר שלא כואב לי ואני באמת מרגישה הכי טוב שאפשר בינתיים כי אני יודעת שאין לי זמן עכשיו להשקיע במערכת יחסים נורמלית אבל אני לא בידיוק בעד משהו ממרחק במיוחד ששנינו עכשיו מתחילים ללמוד וייצא לנו להפגש רק בחופשים.

אבל מה שיהיה יהיה אני לא מתחרטת על שום דבר שהיה. 

נכתב על ידי בלה :) , 7/9/2011 17:01  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,937
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבלה :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בלה :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)