לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ojos que no ven corazon que no siente



כינוי:  בלה :)

בת: 32

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2011    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2011

לשחרר ולעזוב


אולי אני עדיין לא הפנמתי, לא ירד האסימון שמי שאני הכרתי, הבן אדם שהכרתי יותר מכולם והייתי הכי שמחה שהייתי איתך כי אתה הוצאת מימני מישהי אחרת, הייתי גאה שאני יודעת עליך הכי טוב,לפחות ככה חשבתי שידעתי בידיוק מה אתה חושב ולמה אתה חושב.

ידעת לקרוא אותי רק במבט אחד קטן, ולהצחיק אותי במילה אחת שהייתה פשוט קורעת אותי כל פעם מחד- כי היא הייתה של שנינו.

איך וויתרת כל כך מהר ולא היית איתי כשבאמת הייתי צריכה אותך?

לא משנה מה קרה אתה הכרת אותי, ידעת שאם היית נשאר ומראה לי שאתה לא מוותר אני הייתי שלך אבל במקום להראות ולהשאר החלטת לעזוב ולהתנתק, מילא אם היית מתנתק לגמרי אבל כל המעשים שלך שאתה עושה מאחוריי, שאתה כאן ולא כאן.

אולי אני בעצם לא התנתקתי מימך, אולי באמת אני החזקתי מימך יותר מימה שאתה ואני תמיד יודה לך שהרמת אותי מאיפה שהייתי אבל לא הייתי רוצה לרדת לאיפה שאתה נמצא עכשיו.

אני רק רוצה שתיתן לי להתשחרר מהתקופה ההיא, להשתחרר ולא לחזור אליה יותר. תן לי לעזוב בלי להסתכל אחורה, אל תעשה את זה.

 

נכתב על ידי בלה :) , 1/10/2011 18:24  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,937
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבלה :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בלה :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)