השבוע הייתה לי פאדיחה נוראית. שכחתי את היומולדת של החברה הכי טובה שלי ב-11 שנים האחרונות.
אני מרגישה ממש חרא עם עצמי. אני אף פעם לא זוכרת את הימי הולדת שלה, והיא תמיד את שלי. וזה לא שלא זכרתי את התאריך, פשוט לא ידעתי מה היה התאריך באותו יום.
אנחנו תמיד הולכות ביחד לבצפר, ובאותו בוקר התקשרתי אליה להודיע לה שנאי לא אלך איתה כי התעוררתי מאוחר ואני לא אספיק, בלי שמץ של מושג מה התאריך או אפילו מה היום בשבוע. היה נשמע לי שהיא רוצה להגיד לי משו, אבל שמתי לב לזה רק בדיעבד, אחרי שנפגשנו בבצפר והיא שאלה למה לא אמרתי לה מזל טוב.
שאלתי אותה בשוק: "מה?! היום ה(התאריך של אותו יום?"
ואני מרגישה מזה חרא עם עצמי ששכחתי, כי היא באמת חברה טובה, ולא מגיעה לה חברה כמוני, חסרת טאקט ושכחנית ימי הולדת.
אמרתי שאני מצטערת איזה מיליון פעמים והיא אמרה שזה בסדר, ששעשעתי אותה ושהיא לא באמת חשבה שאני אזכור כי אני אף פעם לא זוכרת.
אני חרא של חברה.
מחר אני אקנה לה סטוק של חמצוצים, כי זה הממתק שהיא הכי אוהבת, בניסיון לפצות אותה על זה שאני כזאת נוראית.

היום הייתה האולימפיאדה הוירטואלית!!!!
תלמידים מוכשרים בכיתות ט' מכל רחבי הארץ התאספו היום למשימת פתרון שאלות ועריכת ניסויים. היה כל כך כיף!!! אני אשכרה מרגישה כאילו המוח שלי גדל. מה שהעברת מספרים מבסיס 2 לבסיס 4 (דרך בסיס 10) עושה לבנאדם. ואני הייתי היחידה בקבוצה שלי (שכללה אותי ועוד ילדה) שזכרה איך עושים את זה!!!
בא לי לחפור קצת על זה אז אני אסביר. בסיס עשרוני זה הבסיס שאנחנו משתמשים בו בדרך כלל והוא כולל 10 ספרות - 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9.
בסיס 2 שנקרא גם בסיס בינארי הוא בסיס שקיימות בו רק שתי ספרות -0 ו1. המספר 2 בבסים בינארי נכתב 10, המספר 3 - 11, 4-100 וכו'.
בסיס 4 עובד על אותו עיקרון - יש בו 4 ספרות 0,1,2,3 ככה שהמספר 4 הוא 10, 5 הוא 11, 6 הוא 12 וכן הלאה.
הקיצר ישבתי שם וחישבתי חזקות של 2 ושל 4 ואז העברתי אותם לבסיס הנכון ועכישו קצת כואב לי הראש מזה, למרות שזה היה בבוקר.
אבל ההרגשה שחשבתי! זה מרגיש טוב. אני צריכה לחשוב יותר.
זה גם למה אני שונאת את בצפר. אין שמה תחושה של אתגר. לא באמת צריך לחשוב כדי להיות תלמיד. צריך לזכור ולשנן הכל כמו תוכי. אני יודעת שזה מה שהמורות אומרות כשהן מכתיבות ומבקשים מהן לכתוב על הלוח, אבל גם מה שמכתיבים לא באמת נקלט, אם כי זה נקלט יותר מאשר העתקה מהלוח. מה שהמורות מכתיבות עובר מהאוזן לדף ולא באמת עובר דרך המוח.
אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת את המחוננים היא שהמורים שם אשכרה נותנים לנו חומר לחשוב עליו. אולי אני משונה, אבל זה נותן לי תחושת סיפוק אדירה שאני יושבת בכיתה שעה וחצי ויוצאת עם חומר למחשבה אמיתית. לדוגמא לפני כמה זמן המורה אמר לנו להסתכל על פרצופים של אנשים ולנסות לקלוט את הרגשות שלהם, ואפשר ללמוד מזה כל כך הרבה על הבנאדם. רק מהבעות פנים.
בקיצור, המוח שלי מודה לי על זה שהפעלתי אותו ושנינו רוצים להגיע לשלב השני בתחרות. המחשבה, האדרנלין והריגוש שבלהגיע לפתרון נכון של שאלה, כל זה עשה לי כל כך טוב! לא לדבר על זה שהפסדתי בצפר 

מחר סופסוף אני נפגשת עם חבר שלי אחרי כמעט שבועיים שלא ראיתי אותו!!!!!!!!!!#$@$#^&$
לדעתי זה אפילו יותר משבועיים, אבל ניחא.
אני הייתי בעונש בשבועיים האחרונים, ומחר הוא נגמר. סיפרתי על זה לחבר שלי במסן, אחרי שבועיים שהוא לא יכול להיפגש איתי (הוא בי"א, כל הזמן בגרויות ועבודות) והוא אמר יאי, וחשבתי לעצמי "מה יאי מה, אין לך אפילו שעה פנויה בשבילי". שאלתי אותו אם בא לו להיפגש מחר, בטוחה שאני אקבל "לא אני לא יכול" בתור תשובה, אבל להפתעתי הוא ענה "נראה לי סבבה". !
אני מנסה להכין את עצמי למקרה שהוא יבטל ברגע האחרון, מה שקרה כבר לא מעט פעמים בעבר. פשוט לא מתחשק לי לשבת בבית מצוברחת וחרמנית ולהיכנס לסרטים של "אולי הוא עם מישי אחרת??? אולי הוא כבר לא רוצה אותי יותר???"
מה שלא תורם לסרטים האלה (או להפך, תורם להם) זה העובדה שכבר כמעט שבוע הוא לא אמר שהוא אוהב אותי, ולא שלח לי לב במסן לפני שאני שלחתי אחד בעצמי.
עוד עובדה מצערת היא שהוא קבע להיפגש איתי בקניון, ואמר במפורש שהוא לא רוצה אצלו או אצלי. עכשיו, אני יודעת שרוב הסיכויים הם שאני סתם אוכלת סרטים, אבל מה אם הוא קבע איתי במקום ציבורי כדי שהוא יוכל להיפרד ממני בלי שאני אעשה סצינה? כששאלתי אותו למה לא אצלו או אצלי הוא ענה לי שלדעתו הקשר נהיה קצת מיני מידי. איפה הייתה המחשבה הזאת כשאני הצעתי שנלך לשבת בבית קפה וסתם נדבר, בלי התמזמזויות??? לאא, אז הוא החליט שללכת לבית קפה יכאיב לארנק הריק שלו. אתה תיכוניסט חרמן, ולמען האמת אתה לא נראה כל כך טוב, אז למען השם, כשט"טניקית חרמנית מבקשת להיפגש איתה, ואתה יודע שיש לה כוונות מיניות, תגיד - כן! אל תגיד "הקשר הזה נהיה לי מיני מידי"!
אני צריכה להרגיע עם הכמות של קומדיות רומנטיות שאני רואה. זה דופק לי תמוח.

וסתם כי בא לי פוסט ארוך:






(למרות שאבוקדו זה פרי...)



וזהו!!!
אז עד הפעם הבאה
לאבבבב!
vampire girl~