לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


"לשבור ולנפץ בלי לתרץ, ובלי לתת תשובות, לטעום את הכאב בלי לפחד, אפילו להנות לרצוח את הרגש, לכבות את כל האהבות."

כינוי:  . hysteria

בת: 33





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2008    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2008

שינויים


עורכים אצלי שיפוץ כללי בבית, אמא שלי רותחת מלחץ ועצבים וכן זה מטריף לי את השכל.

על הבוקר קמתי, הלכתי עם השיפוצניק לקנות צבעים לקירות, בחרנו לבן, סגול וורוד בהיר נורא.

אני מקווה שיצא יפה.

אני ואחי החלטנו ביחד להחליף בחדרים. הוא מעוניין בחדר שלי ואני בשלו אז מה רע לי. החדר שלי קטן, דבוק לחדר של אמא שלי, חסר פרופורציה-בקושי מרובע, צפוף מלא בשטויות.

שלו? מרווח, מרובע נורמלי בלי עמודים, רחוק מאמא, שקט, "חדר מלחמה", עם חזית לצד השני של הבניין בלי כל הרעש של הרכבים בכביש ובסה"כ נותן לי אווירה יותר רגועה.

אומרים שמשנה מקום משנה מזל לא? נו אזזז יאלה.

בקשר לצבעים - שומדבר לא טוב לבעלת הבית שלי הגברת אמא. היא טוענת שהצבהים בהירים מדי והיא רצתה את הצבע  "כמו הסגול במטבח של האח הגדול" אבל היא לא מבינה שהעיצוב בבית האח הגדול הוא די ביזארי ומי לעזאזל יצבע סלון בצבע ורוד ברבי?!

טוב לא משנה, למזלי יצאתי מהבית ל4 שעות של שקט ואז כשחזרתי שוב כאב ראש והנה אני כאן.

 

היום, אכלתי די הרבה אבל זה לא כלכך חשוב כי לא אכלתי דברים שומניים ואני יודעת שאני באמת לא אשמין מהיום אבל וואלה אני לא ארזה וזה מבאס אותי. יש לי פחות מחודש להעניק לעצמי את המתנה הכי טובה אולי שיכולה להיות לי: להפסיק לרצות את עצמי ולרדת עד ליום היומולדת שלי לפחות 5 קילו. אני יודעת שאני אצליח את זה זה לא כזה בעייתי....אני צריכה לקחת את עצמי ברצינות. הנה באה הגאווה- יש לי לפחות מזל שאני ניראית אכשהוא יפה, כי אם לא, מזמן לא הייתי פה.

בעניין הסיגריות, לצערי, עישנתי 3. האמת אני זאת שדחפתי את עצמי לזה. וואלה, לא עישנתי בערך שבועיים ורציתי לראות איך אני ארגיש אחרי התקופה הזאת שלא עישנתי. אז קניתי בקיוסק מזדמן 3 סיגריות שונות ב-שקל לאחת. אחת, בלאק דביל מסריחה (השחורה), השניה, אל אם לייט - סבבה, השלישית, וינסטון לייט- ככה ככה.

הסיגריה הראשונה הייתה אל אם, הופתעתי לראות כי זה "כבד" לי ואפילו מעט שורף...אז יש מצב שהגוף דוחה את זה מהר מאוד.

השנייה הייתה הבלאק דביל המסריחה, שלא נהנתי ממנה אבל אמרתי לעצמי שאני חייבת לסיים אותה רק בשביל להרגיש את הגועל. מיד אחריה הייתה הוינסון שהוציאה לי את החשק לגמרי והרגשתי חנוקה. יפה יפה. הגוף מגיב טוב.

אז הנה השארתי את זה מאחור ומחר זה ראש חודש דצמבר וזה הזמן להתחיל להשתנות ולפעול. יהיה טוב ואני מאמינה בעצמי.

 

רציתי לכתוב תודה על התגובות בפוסט הקודם, זה נתן לי להרגיש טוב יותר עם כל הנושא וקצת פתח לי אופקים אחרים.

 

לילה טוב :-)

נכתב על ידי . hysteria , 30/11/2008 23:00  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מה זה גוף מושלם.


הרי זה בסופו של דבר הכל הבל הבלים. מתישהוא הגוף שלנו מת בצורה זו או אחרת ולפעמים אני תוהה למה אני מוציאה על זה הרבה אנרגיות ותסכול.

אז הגוף שלי פגום ומכוער כרגע, אז מה? הכל קליפה. זה לא משנה כלכך.

מפחיד אותי לחשוב כשברגע שאני ארזה אני אשכח את זה אבל תמיד תהיה האמונה שתזכיר לי למה אני כאן.

אני בעצם חושבת שזה ההבדל העיקרי שלי עם עצמי למה לא ראיתי את עצמי אף פעם רזה - כי לא הייתי שלמה עם הנפש שלי. אבל בכל זאת הסיבה העיקרית היא בעצם שאני רוצה להיראות טוב או יותר נכון להרגיש בנוח איתי בלי מלחמות בתוך עצמי. טוב בעצם אני עונה לעצמי פה את כל התשובות ואני לא חושבת שאני חוטאת בדרך זו אחרת.

ושוב המחשבה חוזרת לעצמה - מתישהוא זה נגמר, אז למה להשקיע בזה כלכך הרבה? ולמאמן הכושר יהיה הרבה תשובות בשביל זה, רובם בריאותיות, חלקן נפשיות והן על מנת שיהיה לי הרבה יותר טוב עם עצמי. אבל אני באמת לא יודעת עד מתי יהיה לי טוב עצמי. הלוואי כבר שלא הייתי מודעת למה שקורה, שלא הייתי גלויה אל הדברים האלו שמגנים עלי...ואולי אז הייתי עדיין מחפשת תלות.

 

ואנלא יודעת. כלכך לא יודעת...אני בסה"כ בת 17 עוד חודש מה אני יודעת מהחיים שלי.

ולא, אני לא אלך בדרך של טיפשים.

 

מי מחליט בכלל שאנשים אחרים יותר טובים ממני...

נכתב על ידי . hysteria , 30/11/2008 01:19  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הבהרה


מאכלים בטוחים וגם לא ממש. סוגשל לשים V ו-X על מה שאני באמת צריכה להיגמל מלאכול את זה וגם מה שאני יכולה וצריכה לאכול. בקיצור..מה כן לדחוף לפה ומה לא בפירוש לא!

אז לרשימה:

 

V

ירקות מכל הסוגים בעיקר ירוקים כמו חסה, מלפפון.

תה מכל הסוגים

חלב עד 3% והשאר שזה גבינות עד 5%

לחם (כן לחם, למרות שזה משמין)

טבעול לייט למיניהם

קציצות קטנות

חזה עוף

ביצים (אולי רק החלבון)

טונה במים / פילה דג

פירות חוץ מאפרסמונים ופירות יבשים בכמויות מוגזמות.

אגוזים ושקדים בכמויות מתונות

מסטיקים וסוכריות ללא סוכר

קפה עם חלב / קפה שחור

רק סוכרזית, ללא תוספות סוכר בכלל

שתייה- רק מים, לא מיצים ומוגזים עם סוכר, מדי פעם מוגזי דיאט אם ממש בא לי.

סושי

תפו"א

אבוקדו ושמן זית, טחינה(בכמויות מזעריות)

פתית, פרכיות וכדומה

רוטב סויה

מיונז ליט וקטשופ

 

X

שניצלים עם הפירורים

בשר שאנלא יודעת מה יש בו

בישולים כאלו מוזרים

אורז, פירה, פסטה

לחמניות גדולות

שוקו

שוקולד

חלווה

סוכריות עם סוכר

חומוס

גלידות

פיתות

צ'יפס

המבורגר

ברד ואייס קפה

מיצים סחוטים של פירות בכוסות ג'ארה ענקיות כאלו שמכילים 500 קלוריות או יותר

גבינות "יוקרתיות" שמנות כאלו שמגיעות ליותר מ30%

פירות מסוכרים כמו האלו מהקופסאות

סוכר

מיצים, תרכיזים

טופי, מנטוס

דבש וריבה!

 

אממ וזהו. בעיקרון זה מהמאכלים שאני רגילה לאכול, יש עוד המון מאכלים משמינים למשל כמו מלאח וכל החרא הזה אבל גם ככה אני לא אוכלת אותם בחיים שלי אז זה לא רלוונטי. אני יכולה להסתדר עם תפריט מצומצם וזה יהיה פסדר..

 

 

 

נכתב על ידי . hysteria , 27/11/2008 00:21  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

214

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל. hysteria אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על . hysteria ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)