לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


היי! שמי אליה ואני בת 12. אני כבר אספר על עצמי במהלך הבלוג. החלטתי לפתוח בלוג כי אני יודעת שהוא ישמש אתכם והוא יהיה מאוד נחמד!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2009    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

3/2009


הינה כמה תמונות שלי מקורס אופנה בחופש הגדול( אני הכנתי את השמלה לבד!!!!!!!)

 

 

ותמונה עם חברות( אני הכי בצד ימין...)

 

 

נכתב על ידי ~ELIYA~ , 22/3/2009 13:47  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




 

 

חשבתי למצוא נושא מעניין לדבר עליו שניעניין את כולם, וממש מגניב. אז משהו יודע כאן מה זה סיאנס???

זה נושא שמאוד עניין אותי והתחלתי לחשוב עליו כאשר סבא שלי נפתר. אני לא בטוחה שאני יודעת ממש טוב להסביר מה זה, אבל זה סוג של אמונות שאנשים מאמינים שאפשר לדבר בעזרת לוח עם אותיות עם אנשים שנפתרו ולתקשר איתם. לפני כשנתיים שהייתי משהו כמו 10 וחצי אני וכמה חברות שלי החלטנו שאנחנו עושות סיאנס( נשבעת בה' שזה סיפור אמיתי!!!!!!!) . אני ירדנו למטה לחצר אצלנו וכתבתנו על דף פשוט אותיות, כן, לא, אוהב, לא אוהב וכוס פלסטיק( למרות שלא כדאי שלא בטעות יזיזו אותה). וניסינו לתקשר עם סבא שלי וסבתות של חברות שלי. נורא נבלהנו שהראשון שענה לנו היה סבא שלי. ניסינו להרגע ושאלנו אותו מספר שאלות. ניסינו לשאול אותו עם הוא עדיין אוהב אותנו והוא כתב כן, וניסינו לשאול אותו עם יש כזה דבר ה' והוא אמר שכן. השאלה שמאוד הפחידה אותנו הייתה ששאלנו אותו עם יש עוד אנשיםן איתך והוא אמר שכן......... מה שהקפיץ אותנו בחזרה הבייתה הייתה שאלה ששאלנו את סבא של חברה שלי- איפה הוא עכשיו? והוא פשוט כתב לנו- א נ י   פ ה  ל מ ט ה. נתקפנו בפחד וצרחנו ועלינו למעלה. מאז חברות שלי לא העזו עוד לעשות את זה חוץ ממני ומחברה שלא השתתפה במשחק בשם רות. החלטנו לעשות את זה במטבע כי היינו בבצפר. והסיאנס במשך איזה שבוע היה סוג של שיגרה אצלנו. זה ממש היה כיף, וכול כך כיף להיות מפוחד!!!. מה שעשינו שזה היה מאוד מסוכן- זימנו רוח אחת שלא הכרנו, פשוט אמרנו:" אם נמצאת כאן איתנו רוח שתיתן סימן". וזה היה פשוט מדהים. התחלנו לדבר עם רוח בשם מיכל( לפחות היא טענה שככה קוראים לה...) והיא הייתה אלנו נורא נחמדה. היא ספרה שהיא מתה בתאונת דרכים וששאלנו אותה תאריכים היא כתבה אות בגימטרייה... כל רוח שדברנו איתה אמרה לנו שאלוהים הוא בת. ובאמת, בגלל שזה הבלוג שלי אני כנה אתכם  ל-ג-מ-ר-י!!

ניסתי קצת לקרוא באינטרנט על סיאנס( מי  שרוצה לקרוא- זה האתר http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians.html ) והבנו שאם זה נכון- עשינו טעות. בשביל לעשות סיאנס צריך להיות מומחה בדבר הזה ולעולם לא לעשות לבד במיוחד לא ילדים. ושמעתם על הדבר "דיבוק"?? יש אנשים שמעמינים שרוחות רעות יכולות להשתלט על בן אדם. אז כמו שיש אנשים טובים ורעים- יש רוחות טובות ורעות ואסור לעולם לזמן משהו שאתה לא מכיר!!!!! זה מאוד מסוכן.

אני ממליצה לכם לקרוא את הקובץ שנתתי פה. זה ממש מדהים מש שכתוב שם. מצטערת שחפרתי לכם ומקווה שנהנתם מהכתבה שלי. הייתי חייבת לשתף אתכם בזה

בבקשה תגיבו לי!!! אני אשמח גם לקבל הערות >_<

אליה (0:

נכתב על ידי ~ELIYA~ , 15/3/2009 15:00  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  ~ELIYA~

בת: 29

תמונה




369

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל~ELIYA~ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ~ELIYA~ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)