כינוי:
picok מין: זכר
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
ספטמבר 2009
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | | 27 | 28 | 29 | 30 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: |
קטעים בקטגוריה: ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½ ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½.
לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .
יש לנו צופה
לי לא היה מושג מה הולך לצאת מהקשר הזה שלי ושל נעה, והאמת שלא ממש רציתי לחשוב על מה יהיה בהמשך, מה יהיה כשאני אצטרך לעזוב את המוצב וסביר להניח את איזור הצפון, והיא תשאר כאן.
לעשות סקס בתכל'ס לא היה לנו כל כך הרבה זמן, כי כמו שראיתם בפוסט הקודם-התנאים לא היו אידיאלים בשביל סקס. תמיד היתה לפחות עוד מישהי אחת בחדר. בדרך כלל היתה זו שירן שאירחה לנעה חברה במשך השבוע כשהשותפה השנייה כמעט תמיד הייתה מוצאת לעצמה כל מיניי סיבות לא להיות בבסיס. ערבים שלמים הייתי מעביר עם נעה ושירן בחדרן, פעם אני הייתי מביא סרטים מהבית ופעם הן. היינו מעבירים ערבים שלמים של משחקי פוקר ועוד כל מיניי משחקי כלפים אל תוך הלילה.
עם הזמן, כאשר ראיתי שלאף אחד לא ממש מפריע העובדה שאני כל לילה במגורי הבנות, הקצינה של נעה כבר התרגלה לעניין, והקצינים שלי היו מודעים לגמרי לזה שאני הולך לבקר את נעה לעיתים קרובות ,כבר ממש הרגשתי כחלק ממגורי הבנות, הייתי שם יותר מאשר במגורים שלי.
באחד מערבי הפוקר נעה הפתיעה בהזמנה שלה, "תגיד, למה אתה בעצם לא נשאר כאן לישון בלילב", שאלה.
"אה, האמת שאני לא רוצה שהקצינה שלך תגיע הנה בבוקר ותעשה פרצופים עך כל המצב".
שירן ונעה הפנו את מבטן אליי, "אתה באמת חושב שהקצינה שלנו יכולה לומר לנו משהו אחרי כל החיילים שהיא הזדיינה איתם בחודשים האחרונים? היא האחרונה שיכולה להגיד לנו משהו בקשר לזה".הדברים של שירן הפתיעו אותי, אך הבעת הפנים של נעה גרמו לי להבין שהדברים נכונים. תממיד חשבתי שתמי, הקצינה שלהן נראתה ממש טוב, אבל אף פעם לא חשבתי שיש בה ייצר של נימפומנית ברמות שהבנות תארו לי. "אני יכולה להבטיח לה שאם היא מוציאה מילה בקשר לזה שאתה ישן כאן- אני אחראית לכך שרשימת הגברים שעשו את תמי תהיה תלוייה על לוח המודעות המרכזי של המוצב. ועכשיו , כנראה שאין לך תירוצים ואין לך סיבה לא להשאר כאן הלילה". נעה סיימה את דברייה והביטה אליי, מחכה לראות את התגובה שלי.
"תראי", אמרתי לה, "אם לשירן זה לא מפריעה אז ממש אין לי העיה להשאר"
שירן חתכה את דברי, "אני האחרונה שיהיה לה בעיה עם זה שאתה נשאר כאן, אני ונעה כבר ראינו אחת את השנייה בכל מצב, אז כנראה שאתה כבר לא תצליח לגרום לי להיות מובכת ממה שתעשו, וגם אם כן- אני חושבת שאצליח להתמודד עם זה".
סיימנו לשחק, אני עליתי עם נעה למיטה הקטנה שלה ושירן עלתה למיטה ממש ממול. האמת , שלא ממש ידעתי למה שירן התכוונה שאמרה שהן ראו אחת את השנייה בכל מצב, אז העדפתי לא ליזום כלום, העדפתי שנעה תהיה זו שתיזום ותחליט מה ואיך לעשות. אחרי שלא מצאנו לעצמנו תנוחה נחה להשכב בא, החלטנו ש"כפיות" יהיה הכי נח. אני עם בוקסר, והיא עם גופייה (על החזייה היא ויתרה), ומכנסון בוקסר צמוד כזה. האצבעות שלי החלו לטייל על נעה. תחילה מרפרף על שפתייה על עור פנייה. ממשיך עם האצבעות מטה, לכיוון החזה, בהתחלה עם ליטופים קטנים מעל הגופייה- מרגיש את פיטמותייה מזדקרות להן לאט, ותוך כמה שניות האצבעות כבר השתחלו להן מתחת לגופייה. יודע כמה היא רגישה בפטמות, יודע כמה היא מתחרמנת מהמשחקים באיזור הזה שכל כך רגיש אצלה.
אנחה קטנה נפלטה מגרונה של נעה, וכבר ידעתי כמה היא רטובה ורוצה שהאצבעות ימשיכו בדרכן מטה.היד שלי החליקה לתוך המכנס- תחתון שלה. האגם הקטן שהרגשתי סביב אצבעותיי כבר ממש לא הפתיעה אותי. תנוחת הכפיות כבר לא היתה רלוונטית ונעה נשכבה על הגב, מפשקת את הרגליים ונותנת לי גישה יותר נוחה למעיין הקטו שנוצר לה למטה.
לא היה לי ממש ברור אם שירן הצליחה להרדם, והערנו אותה, או שהיא הייתה עירה כל הזמןאבל היה לי ברור שהיא מציצה. השמיכה כבר מצאה את דרכה לריצפה ושנינו היינו חשופים. רק אז הבנתי שנעה ושירן כבר ממש ראו אחת את השנייה, ואין לי שום סיבה להרגיש אי נוחות לייד שירן. כשלשוני עלתה וירדה על החריץ הרטוב של נעה, והגניחות שנעה השמיעה- כבר היה לי ברור ששירן ממש לא ישנה.
המחשבה על כך שיש מישהי ששוכבת ממש ליידנו וצופה בנו הטריפה אותי.
נעה רמזה לי להשכב על גבי, וממש בלי התרעה מוקדמת- כבר הרגשתי את לשונה על איברי הזקור. ההתמכרות למגע שפתייה של נעה ולשונה הרטובה על הזין שלי- גרמה לי לשכוח לכמה דקות שיש לנו צופה בחדר. הצצתי הצידה וראיתי ששירן פשוט שוכבת עלהצד, מביטה בנו כמו באיזה סרט פורנו. נעה ניתקה את שפתייה מאיברי, כרעה מעליי והתחילה מחדירה אותי לתוכה בקצב ממש איטי. תנועות איטיות של נעה גירו אותי עוד יותר. ידעתי שהיא צריכה את ההתחלה האיטית הזו לפני שהיא נכנסת לעניין ממש.
אני לא יודע מי ממכן הבנות אוהבת להיות למעלה, ומי ממכן באמת גם יודעת להיות למעלה. זו הייתה הפעם הראשונה שבאמת הרגשתי שמישהי מזיינת אותי ולא אני אותה. נעה החלה מגבירה את קצב תנועותיה, רוכבת עליי כמו איזה שחקנית פורנו! המושכות היו לגמרי בידייה והיא ממש אהבה את ההרגשה, האצבעות שלי הצטרפו לחגיגה, מעסות ברכות את דגדגנה, יודע שמכאן היא כבר לא תחזיק הרבה זמן.
אני שוכב מתחתיה, בחוסר עונים, חוסר עונים מהסוג החיובי, חוסר עונים של הנאה נטו.
שירן כבר ממש לא עניינה אותי, ועשה רושם שגם לנעה כבר ממש לא היה איכפת. נעה גמרה ראשונה, מנסה לעשות את הקולות שאיימו לצאת מגרונה- אך ללא הועיל. ההרגשה שלה מתכווצת סביב הזיין שלי היתה הרגשה מדהימה! ידעתי כמה היא צריכה את המנוחה הקטנה של אחרי שהיא גומרת, ונתתי לה את הזמן שהיא צריכה. התהפכנו, ועכשיו נעה היתה זו ששוכבת על גבה. רגלייה התרוממו והונחו על כתפיי, מאפשרת לי את החדרה הכי עמוקה שאפשרית. ניצלתי את התנוחה וחדרתי עמוק ובכוח, סוחט מנעה אנחות עצורות. לא הייתי עם קונדןם באותו ערב, ונעה ביקשה שלא אגמור בתוכה. חיוך רחב נמרח על פנייה כאשר היא ראתה את כמות הזרע שהייתה על ביטנה, כמה שניות אחר כך המטליות הלחות שביו לייד המיטנ כבר ניגבו את כל מה שהיה לנגב.
בחזרה לתנוחת הכפיות בה התחיל כל הזיון הזה. שירן כבר עם הגב אלינו.
בבןקר השץדלתי להתעורר מוקדם, כמו הבנות ולחזור למגורים שלי. לפני שסגרתי את הדלת, עוד שמעתי את שירן מסננת, "אתה רואה שזה בסדר לישון אצלינו, באמת שאתה מוזמן תמיד". חייכתי ואמרתי לה שאני עוד אשתמש באפשרות הזו, ועוד איך אשתמש...:-)
| |
סוגרים שבת בייחד בחדר שלה
האמת, שעד היום אני לא ממש יודע מה היתה ההגדרה שלי ושל נעה. זוג לא ממש היינו, וגם יזיזם לא ממש היינו, אולי איזו הגדרה בין שני אלה היתה יכולה להגדיר אותנו טוב.
יותר ויותר מהזמן הפנוי של שנינו היה מוקדש אחד לשני, ופחות לחברים. גם החברים שלי וגם החברים שלה היו מודעים לזה שיש משהו בינינו, אבל אף פעם לא ממש נכנסנו להגדרות, והקשר שלנו היה נחמד כמו שהוא- אז בשביל מה להכנס להגדרות?
העברנו משמרות שלמות בייחד, היא היתה באה לבקר אותי בעמדות השמירה, ואני אותה במשמרות שהיא עשתה בחמ"ל. השתדלנו לתאם יציאות, ואם אני יצאני או נשארתי- גם היא פעלה בהתאם כדי להיות איתי. אחרי אותה ירידה בעמדת השמירה (מהפוסט הקודם למי שלא עוקב), לא הפסקתי לחשוב על נעה. אני לא יודע אם זו העובדה שלא ראיתי הרבה בנות במהלך השהות במוצב, או שאולי היא באמת היתה כזאת, אבל נעההיתה הדבר הכי סקסי שהיה באיזור!
מכנסי הצבא שתמיד היו צמודים על הישבן שלה הסיטו את המבטים של החיילים לעיתים קרובות. בזמן המשמרות היא כמעט תמיד הייתה נשארת לבושה בחצי ב'' (מכנס צבאי וחולצהאו גופייה אזרחית למי שלא מכיר), כשתחתוני החוטיני שלה היו מגיחים לאויר העולם מידי פעם (כן, יש לי ממש חולשה לחוטיני).
הבעייה העיקרית הייתה למצוא מקום פנוי, מיטה פנוייה בלי כל מיני אנשים מסביב, מקום שנוכל להיות בו רק שנינו. שבועיים אחרי אותה ירידה בעמדה עמדנו לסגור שבת בייחד. נעה כבר הכינה אותי שהולך להיות לה חדר פנוי בסוף השבוע. אני כמו כל חייל חרמן (וכולם כאלה), לא הפסקתי לחשוב על סוף השבוע המתקרב, מדמיין אותנו, מדמיין את הסקס הראשון שהולך להיות לנו.
יום שישי הגיע, רוב המוצב כבר היה בבית. נעה היתה אמורה לרדת ממשמרת בשעות הערב, וסידרתי לעצמי את השמירה שמסתיימת אחר הצהריים כדי שאוכל להיות עם נעה.אחרי המקלחת קיבלתי הודעה-
"אני תיכף מסיימת, מקווה שאתה לא עסוק מידיי, נפגש אצלי בשש".
ממש לא הייתי עסוק, וממש לא היה לי רעיון אחר בראש חוץ מלהיות עם נעה בחדר שלה באותו רגע. הגעתי קצת לפנייה לחדר וחיכיתי בחוץ. כמה דקות אחר כך היא הגיעה.
"מה אתה מחכה בחוץ, אתה יודע שאין אף אחד בפנים, תרגיש חופשי להכנס", אמרה בעודה פותחת את דלת החדר.
התיישבתי על המיטה שלה שהיתה עטופה במצעים עם ריח של בית, חדר מסודר ברמות שלו חשבתי שיכול להיות מסודר במוצב צבאי קטן כמו שלנו.
"אני הולכת להתקלח, חמש דקות אני חוזרת. תכין לנו משהו לשתות בינתיים".
פינת הקפה שהייתה בחדר העבירה לי את הזמן עד שנעה חזרה. כמה דקות של הכנת קפה וסיגריה קצרה עד שנעה חזרה למגורי החיילות.
הגופייה הדקה שלבשה בקושי הצליחה להחזיק את החזה שלה, שפתאום היה נראה הרבה יותר גדול בלי חזייה. רגלייה הארוכות ביצבצו מתחת למכנס הקצר שלבשה.
"הכנתי לך תה, אני מקווה שזה מה שרצ..." , לא ממש הספקתי לסיים את המשפט ושפתייה של נעה כבר עצרו אותי.
"אתה באמת חושב שבא לי תה עכשיו?" שואלת תוך כדי הצהרת כוונות להמשך.
הידיים שלי התחילו לטייל על שלה והיא מצידה גם שלחה ידיים לאן שצריך. המעבר למיטה לא לקח הרבה זמן ולמרות הצפיפות של המיטה הצבאית הקטנה, היה נראה שלשנינו לא ממש איכפת. החולצה שלי היתה זו שהתעופפה לה ראשונה, והגופייה שלה הייתה באמת פריט מיותר, אז החלטתי להפטר ממנו. פעם ראשונה שממש ראיתי לנעה את החזה.אז הוא באמת היה גדול כמו שחשבתי, אבל גדול במידה, חזה גדול ועומד ופטמות מדהימות. נעה נשכבה לאחור, ואני מעלייה, מלקק ומוצץ את הפטמות לסירוגין, מרגיש כל אחת מהן מזדקרת לי בפה והופכת אותן ליפות יותר משהיו. הנשיקות נעשו קטנות ורטובות יותר והחלו לרדת לאט לאט למטה, דרך הבטן עד המכנס. המכנס גם היה כבר פריט מיותר בשלב הזה. כנראה שגם נעה חשבה שיש כמה דברים מיותרים ובגלל זה כנראה ויתרה על התחתון.
לא יודע אם היא גילחה את המפסעות והאיזור כמה דקות לפני כן, אבל מולי נגלה כוס חלק לגמרי, כאילו רק עכשיו טיפלה באיזור. הלשון שלי החלה מלקקת את נעה. תחילה את מפשעותיה, ולאט לאט התקדמה לכיוון המרכז. הנוזלים שלה הסגירו את רמת החרמנות בו היא נמצאת. כמה לחקוקים של הכוס הביאו אותי למרכז העונג הנכסף. הדגדגן. כמה שנית של בילוי בין שפתיי גרמו לו להתמלא בדם ולתפוח בזמן שלשוני משחקת בו.
בעיניים עצומות ואגם רועד, נעה הצליחה לשלוח יד למכנסיי ולפתוח את הכפתורים. את השאר אני עשיתי כי נראה היה שגם ככה קשה לה לזוז.
הלשון חזרה לעוד כמה דקות של ליקוקים, תוך כדי שנעה מלטפת לי את הזין שכבר היה ממש קשה. התיישבתי על המיטה ונעה נשכבה ליידי.
מגע השפתיים שלה על הזין שלי החזיר אותי לכמה שניות לאותה עמדת שמירה (מהפוסט הקודם). איברי בתוך פייה, והאצבעות שלי ממשיכות לשחק בפתח הרטוב שלה.
הייתי יכול להמשיך עם המציצה שלה עוד שעות, אך היא רצתה אחרת. נשארתי לשבת בזמן שנעה הוציאה קונדום מהארונית לייד המיטה. תוך כמה שניות נעה כבר התכופפה מעליי, מחדירה לאט לאט את איברי לתוכה. מספר שניות של "להתרגל" אחד לשני עד שנעה החלה מזיזה את עצמה. הקולות שנעה השמיעה הפכו יותר ויותר חזקים, ולי ממש לא היה איכפת, גם ככה אלו מגורי בנו, אז אף אחד לא אמור להכנס הנה. אני עדיין יושב עם גבי נשען על הקיר ונעה הסתובבה וישבה עליי כשגבה מופנה אליי. מהזוית האת היה כבר קשה להתמודד עם הגמירה המתקרבת. מביט ביישבן שלה עולה ויורד על הזין שלי, ידיי נשלחות קדימה- נוגעות לנעה בחזה ומלטפות את הדגדגן מידיי פעם, הצלחתי להחזיק מעמד עוד 20 דקות, שבהן גם עברנו לדוגי נחמד. המחזה של הישבן שלה בדוגי הביא אותי לגמור בצורה שאני בטוח שאם הקונדום לא היה שם- היא הייתה מרגישה את העוצמה והכמות של הגמירה הזו.
לא עברו יותר מעשר דקות, עד ששוב התקשיתי, ושוב הזדיינו. יותר ארוך, יותר סוער כשהאיכות משתפרת מפעם לפעם (ככה היה נראה לפי הפעמים שנעה גמרה). במשך הלילה עד המשמרות הבאות של שנינו, הספקנו לשכב עוד כמה פעמים.
כל כך נהניתי מהסקס עם נעה, והיה לי ברור שהפעם הבאה שנמצא את עצמנו בייחד - לא תאחר להגיע:-)
| |
חיבור צבאי- אני ונעה
והאמת שגם אני כבר לא הייתי ממש שלה.
הטירונות והאימון מתקדם הסתיימו (אימון מתקדם זה שלב כזה בהכשרה אחרי הטירונות ולפני שבאמת מתחילים תעסוקה מבצעית).
כמה ימים אחר כך כבר מצאנו את עצמינו בגבול הצפון. בהתחלה היה נראה כמו עוד מוצב משעמם. אני והחברים רק רצינו לעוף משם למקום קצת יותר מעניין, ולא איזה פינה נידחת בצפון. מהר מאד התמכרתי לשקט ולרוגע של המקום. אומנם לא היה יותר מידיי "אקשן", אך בשורה התחתונה- מי צריך את כל הבלאגן הזה.
האטרציה המרכזית של המוב היו כמובן פלוגת התצפיתניות ששהו באותו זמן במקום. הן היו שם לפנינו ונשארו גם אחרינו, אבל נראה לי שאת ההתלהבות של החבר'ה שלנו הן לא ראו כבר הרבה זמן. כמו חבורה של ילדים מתלהבים היו החבר'ה מהפלוגה של מקרקרים סביב הבנות, והבנות מצדן (כנראה שכבר הכירו את ההתלהבות הזאת) ממש לא הביעו התלהבות יתרה.אני כמו אז- גם היום די ביישן. אני לא מאלו שהולכים ומתחילים סתם עם נשים, אני יודע שבנות מצפות שזה יבוא מאיתנו בדרך כלל, אך אם אני זוכר נכון - לא קרה לי יותר מידיי שהתחלתי עם בנות שהפכו אחר כך להיות בנות זוג או כל דבר אחר.
סגרנו שבת, בערך חצי מאיתנו נשארו לשמור במקום. רק חיכינו כבר לראשון בבוקר, שיגיעו עוד חיילים לתגבר אותנו ושנפסיק לטחון בעמדות. את יום ראשון בבוקר העברתי בעמדת הש.ג. (כניסה למוצב). די התעצבנתי שלא מגיעים להחליף אותי כי היה תרבות יום ראשון או משהו. הבנות התחילו לטפטף חזרה למוצב, מזיעות מההליכה של כביש הגישה כאילו הן סיימו עכשיו מסע כומתה. זו היתה הזדמנות טובה לראות כמעט את כל הבנות, להבין מול מי.
הזדמנות טובה להכיר את נעה (שם בדוי- אין לכם מה לנסות להבין מי זאת).נעה הגיעה לבסיס באיחור. בהליכה איטית על חצי א' וגופייה דקה, היה נראה כאילו היא ממש צריכה איזה רענון. בשיא התמימות שאלתי אותה אם היא רוצה לשבת ולשתות משהו, היא נראתה ממש מיובשת.
"אם יש לך מים קרים- אני אשמח לשתות", ואני כמובן מייד הגשתי לה את הבקבוקים שהיו לי.
אז נכון שהמים לא היו קרים, אך לנעה היה נראה שזה לא ממש מפריעה. היא ישבה שם דקות ארוכות, שתתה והתבוננה בי פותח וסוגר את שער המוצב.
"את לא אמורה להכנס, בטח יכעסו אם תאחרי", מנסה להבין אם היא יושבת כי ממש חם לה או כי היא רוצה להשאר איתי קצת.
"אני חברה ממש טובה של הקצינה שלי עוד מהאזרחות, אז אני לא ממש לחוצה להכנס לבסיס", ענתה לי בחיוך.
פתאום גם לי לא היה לחוץ לרדת מהשמירה שלי. לא יודע כמה זמן העברנו ככה בשיחת ההיכרות שלנו, אך בשלב מסויים פשוט באו להחליף אותי. נעה ליוותה אותי לתוך הבסיס.
"אז אם בא לך, אני עושה חמ"ל היום בערב, אתה יותר ממוזמן להגיע".
"בחמ"ל עוד לא הייתי ", עניתי לה, "אך עכשיו כנראה שיש לי סיבה להגיע".
כמעט את כל הלילה העברתי עם נעה בחמ"ל. שיחות ארוכות שגלשו גם לחיים האישיים יותר במהלך הלילה. לא מזמן נפרדה מחבר שלה אחרי תקופה ארוכה, ולא יודעת ממש מה היא מחפשת.סיפרתי לה עליי ועל מיטל, ועשה רושם שהיא ממש מתעניינת.
התחלנו לקבוע כל פעם להפגש במוצב. לפעמים היא הייתה באה אליי לעמדה, ולפעמים הייתי מגיעה למשמרות שלה בחמ"ל. על מיטל כבר בקושי חשבתי, והעסקתי את עצמי כל הזמן במתי אני אפגוש שוב את נעה.
עברו להם כמה שבועות, ולי היה נראה שאני מתחיל להתאהב מחדש, בפעם הראשונה מאז מיטל.
באחת השמירות שלחתי לנעה הודעה שאני שומר באחת העמדות הרחוקות, ואם יש לה כח ללכת קצת- אז אני כאן.
השקט והשעמום נקטעו כמעט שעה אחר כך, כששמעתי את רעש פסיעותיה מרחוק. היא הייתה לבושה בבגדים אזרחיים. תארתי לעצמי שאחרי איזו מקלחת טובה, לבושה בגופייה ואיזה מכנס קצר.
"אז איך עוברת השמירה?"
"לא משהו" עניתי לה, " אבל עכשיו שאת כאן הרבה יותר נחמד".
הריח של הסבון והשיער שלה הטריף אותי. עמדנו אחד מול השני בתוך העמדה הקטנה.
"אז אני מבינה שאם אני לא אעשה את זה זה לא יקרה", החלה מתקרבת אליי, עוצרת כמה סנטימטרים מהאפוד שלי. כנראה שבאמת אם היא לא הייתה יוזמת, לא היה קורה כלום. היא החלה מקרבת את פנייה לשלי. המגע של השפתיים שלה היה מדהיםף פשוט לא רציתי להתנתק ממנה. דקות ארוכות של נשיקה ראשונה, רטובה ומלאת תשוקה עברו להן עד שהתנתקנו לבסוף. אני שאחזתי כבר בישבנה- הרפתי קצת את האחיזה, נותן לה את המרחב שלה.
היה לי קשה להסתיר את הבליטה שצצה לה במכנסי הדגמ"ח הצבאיים, אך בעצם לא היתה סיבה להסתיר..
"תראה, אני במחזור, אז אין לך מה לבנות עליי, אבל אולי אוכל לעזור לך קצת".
נעה התקרבה טכרכה את ידייה סביבי (עד כמה שיכלה עם האפוד),מחברת את שפתייה לעוד נשיקה שממש לא רציתי שתיגמר, אך כנראה שלה היו תוכניות אחרות. תוך כדי הנשיקה, הרגשתי את אחת מידייה שלה נעה מתחילות לנוע סביב איברי, מה שגרם לו מן הסתם להתעורר שוב. אם לומר את האמת, עד אותו רגע, לא חשבתי שנגיע לשלב הזה כל כך מהר, אך כמו שאמרתי- כנראה שהיא מכתיבה את הקצב כאן. החגורה של המכנס נפתחה במהירות, ואחריהן גם הכפתורים. יד קטנה חדרה מתחת לתחתון והחלה מלטפת את אייברי הזקור. בבת אחת הסתיימה לה הנשיקה, וכשפתחתי את עייני- נעה כבר החלה לרדת עם ראשה כלפי מטה
מגע שפתייה על הזין שלי היה מדהים. בהתחלה מלקקת את הקצה, ולאט לאט מחדירה עוד ועוד ממני לתוך פייה. קשה לי לתאר בכתיבה את ההרגשה, אך אתם יכולים לתאר לעצמכם שלעמוד בעמדת שמירה, כשהנוף משקיף עמוק לתוך לבנון ובחורה מדהימה מעניקה לך מין אוראלי, זה לא דבר של מה בכך.
לא יודע למי נעה ירדה קודם, ןלכמה אנשים היא ירדה, אך המציצה שלה היתה מדהימה!
לא החזקתי מעמד יותר מידיי זמן, ורגע לפני שגמרתי הוצאתי את הזין שלי מפייה וגמרתי כמו שלא גמרתי הרבה זמן לפני כן. כאלו הצטברו להם עתודות זרע למקרה הצורך.
את המשמרת שלי בעמדה העברנו בנשיקות וחיבוקים של זוג מתלהב , שרק עכשיו הכיר..
זוג שעומד להכיר עוד הרבה יותר טוב בהמשך:-)
| |
דפים:
|