Black & White החיים איך שאני רואה אותם... |
כינוי:
White_girl בת: 30 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
נובמבר 2009
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 11/2009
סתם.. איך הכל משתנה.. מאושר לדיכאון ולהפך.. איזה חיים יש לנו, לפעמים אנחנו למעלה ולפעמים למטה.. אנחנו צריכים ללמוד מהם, על המשכם..
הייתה היום אסיפת הורים, לא הלכתי, הייתי צריכה להתכונן למבחן מחר בהיסטוריה (ואני עדיין מתכוננת) אבא חזר טוב, נחמד.. לפחות הם לא עושים לי את הקטע הזה של "מאי, את ילדה חכמה, ואת טובה בכל המקצועות חוץ מ.. מתמטיקה, את צריכה להשקיע, אם את רוצה להיות יו"ר, או אם את רוצה להיות בצופים, ובפרלמנט.. ובכלל בגימנסיה" ובלה בלה בלה.. אבל אחלה.. מתמטיקה אני צריכה עוד קצת להשקיע, ויהיה לי סבבה :) מחר הבחירות למועצת תלמידים.. בתחילת השבוע היינו שישה מתמודדים, עכשיו אנחנו שלושה.. אני מקווה מאוד להיבחר.. אם אבחר יהיה מאושרת! אני אתן למועצה את כל נשמתי כדי שתיהיה לנו מועצה מצויינת! ביום שישי, אין פעולה :( אבל יש את פגישת מועצת השבט הראשונה.. כן, כן אני גם במועצת שבט :) חח זה מה שאני רוצה להיות בו השנה: שתי מועצות (שבט ותלמידים) צופים, פרלמנט, ופיתוח קול (הלוואי!!)
ביום שישי בערב אני הולכת (סופסוף) לאכול עם המשפחה במסעדה.. ובלילה אני הולכת למסיבת יומולדת של חברות שלי 33> לילה טוב לכולם, וסופ"ש נעים :)
| |
|