העולם שבפנים הרהורים על החיים, היקום וכל השאר.
לאנשים שאוהבים לחשוב, ואפילו חושבים איך לאהוב
|
| 4/2010
תשובות לשאלון השבועי מהם דגני הבוקר האהובים עליכן? קינמונים?! סתם, לא באמת. פשוט התחשק לי להגיד את המילה הזאת בצורת תמיהה עמוקה. עכשיו תחשבו על פרסומת לדגנים ובה ילד כבן 6-7 עומד מול המצלמה, פוקח לרווחה את עיניו המעוגלות, ושואל ברצינות תהומית: "קינמונים?!"
מה אתן מעדיפות? - את דגני הבוקר המלאים הידועים בבריאותם או את הרגילים הידועים בטעמם? לרוב אני נושך כריות. כלומר, מעדיף דגנים מלאים. אלא אם כן יש את הרגילים, בטעם נורמלי. אגב כריות, ביפנית התניית אהבים נקראת "pillow working"...
מתי אתן אוכלות דגני בוקר, רק בבוקר או גם בשעות מוזרות? מתי שאני קם, שזה אומר בכל חלק משעות היממה.
כשנשאר חלב והדגנים נגמרו, נותנים לחתול או שותים לבד? נותן לחתול, ואח"כ נותן את החתול לכלב. מין חד גדיא שכזה.
ניסיתן פעם לאכול את הדגנים שלכן עם יוגורט\שוקו\מיץ תפוזים וכו.. או שאתן דבקות בחלב הקלאסי? להחליף את החלב במשהו אחר זה לא ביג דיל. הטריק הוא להחליף את הדגנים... לדוגמא, אכלתי פעם מציות עם החלב. הרבה יותר טעים מהקורנפלקס הרגיל.
ולאכול דגנים עם חלב חם ניסיתן פעם? לא רק חם, אלא רותח - הישר מעטיני הפרה.
מה אתן מוסיפות לדגנים (חוץ מהחלב כמובן)? כף. ולפעמים, בשביל להתפרע – כפית.
שמתם לב שאם שמים מספיק שקדי מרק זה בעצם אותו הקונספט כמו דגני בוקר? ההבדל הוא שבמרק לא צריך קודם להריח ולבדוק שהוא לא מקולקל.
| |
| |