לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

יש איזשהו קסם


יצאתי מהמבוך, מצאתי את עצמי, התחלתי ללמוד מחדש (בכל המשמעויות), ולהבין מה קורה מסביב. מקועקעת בשלושה קעקועים.בעיקר רוצה לחזור לכתוב. וגם לעשות ספורט.
Avatarכינוי:  supersonic

בת: 43

Google: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2005    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2005

שאיפה ונשיפה


 

אתמול נכנסתי ל"במה", ככה באמצע היום, בין כל העבודות והשיעורים, והקלדתי שיר עצוב. הרבה זמן לא כתבתי משהו כזה. ועוד לדף ב"במה".

סיפרתי לרבל אתמול, בשיחות השעה (כרגיל) שלנו, כמה אני מרגישה לבד. כמה אני מרגישה מוכנה לאהבה שאין לי. כל-כך מקנאה באנשים שיש להם. הוא הטיף שהעניין זמני. הוא אומר לי את זה כל פעם שאנו מדברים. לשם שינוי אני גם מאמינה לו. ואני אדם שמאוד קשה לו להאמין. מה לעשות, פסימיות זה הצד החזק שלי. לפחות הסרוקסט מוציא קצת אופטימיות. בעצם, קצת-הרבה.

החלטתי לעשות מנוי לבריכה ליד הבית. אולי שחייה מסיבית בימי הקיץ החמים תגביר קצת מוטיבציה עצמית והרגשה טובה. אולי אני גם אמצא את הנסיך שעושה בריכות שם.

 

חופשת פסח מגיעה. יש לי הרגשה שאני הולכת לגרור את רבל, ואת חבריי הנוספים לסבבים שונים של סרטים (בייחוד סרטי סינמטק) ופאבים. צריכה קצת חופש מהכל. אולי ההייטקיסט ירים את הכפפה לשם שינוי. הגיע הזמן לצאת מהילדותיות. שלו. וגם שלי.

 

בשאיפה.

נכתב על ידי supersonic , 13/4/2005 11:28  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




48,064
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לsupersonic אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על supersonic ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)