לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

יש איזשהו קסם


יצאתי מהמבוך, מצאתי את עצמי, התחלתי ללמוד מחדש (בכל המשמעויות), ולהבין מה קורה מסביב. מקועקעת בשלושה קעקועים.בעיקר רוצה לחזור לכתוב. וגם לעשות ספורט.
Avatarכינוי:  supersonic

בת: 44

Google: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2007

חודש חדש. טירוף מוחלט.


כן, דברים רבים לא השתנו בחיים שלי. כמעט הרחקתי את האדם החשוב לי בחיים חוץ מההורים שלי, ומעוד כמה חברים: את החברה-הכי-טובה. היא יצאה עם מישהו. כל-כך קינאתי בה ובו, שלא יכולתי לשמוח. נכון, אני לא מאמינה באהבה (אך צריכה אחת), ונכון שזוגיות זה לאו דווקא הכרח מבחינתי (אני עצמאית, אך אשמח לאיזה בחור בחיים שלי), אך קינאתי. אולי כי הרגשתי שזו הולכת להיות הפעם הראשונה האמיתית שלה, אולי כי אני מתגעגעת לכל הריגושים האלה. שכמעט ואין.

 

***

חזרתי לאתר ההיכרויות בו אני הייתי, באינטרנט. לא בגלל שאני מאמינה בו, ולא בגלל שאני צריכה משם משהו (אולי סקס?), כן, ואני יבשה כבר שלושה שבועות. אין לי משהו מרגש בחיים שלי, חוץ מהעבודה שלי, שכמעט הספקתי לדפוק גם אותה. ולא בגלל עצלנות כמעט הרסתי אותה, כי אם בגלל הפרפקציוניזם שלי, שכמעט הוציא אותי מדעתי. המנהלת שלי אפילו לא התעצבנה מנתוני הנמוכים בשיחות, כי אם צחקה על הבעת ההיסטריה שלי.

 

***

עשיתי קצת שופינג. מחפשת דירה בתל-אביב, ולשם שינוי אתחפש הפורים הזה. להודית.

ואני עדיין רוצה את הודו.

וגם שקט.

 

 

נכתב על ידי supersonic , 2/3/2007 11:27  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




48,064
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לsupersonic אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על supersonic ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)