לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

יש איזשהו קסם


יצאתי מהמבוך, מצאתי את עצמי, התחלתי ללמוד מחדש (בכל המשמעויות), ולהבין מה קורה מסביב. מקועקעת בשלושה קעקועים.בעיקר רוצה לחזור לכתוב. וגם לעשות ספורט.
Avatarכינוי:  supersonic

בת: 44

Google: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2007

מצטערת, לא מבינה.


לא מבינה את החברה-הכי-טובה שרק מאיימת שתתקשר, ובסוף לא עושה כלום. הורגים אותי הדברים האלה...אני גם לא מבינה את X, שנעלב מזה שלא נפגשנו בשישי אחרי המועד ב' בפסיכופתולוגיה. אני ממש לא מבינה כלום.

לא מבינה את המתוחכם שאומר שהוא רוצה להפגש, ולא יוזם, כי לטענתו הוא "כל הזמן בעבודה". לא מבינה את הקיבוצניק, שפתאום החליט שהוא נמשך אליי ומאוד רוצה להפגש.

לא מבינה איך בלי סרוקסט אני נעשית עצבנית ולא נחמדה, איך עם סרוקסט אני בדיוק ההפך, ולא מבינה איך אני כל הזמן על קוצים.

לא מבינה את המתכנת, שלמרות שהוא די מגעיל אותי (בחיי!), החלטתי שאני נפגשת איתו שוב, והוא פשוט לא עונה.

 

****

נמאס לי מימי חופש חסרי משמעות, שבהם, אחרי סידורים וכאלה, אני חוזרת עצבנית ולא מעניין אותי אף אחד. סתם קשה לי כבר עם כל מה שקורה מסביב. הכל סתם.

 

 

נכתב על ידי supersonic , 3/9/2007 19:16  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




48,064
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לsupersonic אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על supersonic ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)