לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

יש איזשהו קסם


יצאתי מהמבוך, מצאתי את עצמי, התחלתי ללמוד מחדש (בכל המשמעויות), ולהבין מה קורה מסביב. מקועקעת בשלושה קעקועים.בעיקר רוצה לחזור לכתוב. וגם לעשות ספורט.
Avatarכינוי:  supersonic

בת: 44

Google: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2008

משפחה.


כל ערב, ביום שישי, אנחנו אוכלים ארוחת ערב עם סבאסבתא. המשפחה שלי בכלל משתדלת להראות משפחתיות תקינה, וזה אחרי שעברתי מלחמות עולם עם אבאשלי, אמאשלי גם לא זכתה למנת יציבות, ועברנו דברים לא קלים. אבל אין שישי שהוא לא עם משפחה. כל שישי יש את הביחד, ומצד שני, יש גם את המרחב שאנחנו מעניקים אחד לשני.

ההורים שלי לא באיזה עניין של להעיק עלינו, וזה עובד יפה. אנחנו גם לא מעיקים עליהם. יש משהו מאוד חם במשפחתיות שלנו, משהו שתומך, מחבק, אך גם נותן אוויר לנשום. זו אהבה ששווה יותר מאהבה רומנטית בעיני, כי היא ללא תנאים וללא מגבלות. ההורים שלנו למדו לקבל את הגחמות שלנו, גם אם זה לא תמיד נראה להם.

בימי שישי אנחנו מתחלקים בחוויות השבוע, אנחנו מספרים אחד לשני מה מפריע לנו, ובעיקר נמצאים שם אחד בשביל השני.

 

 

נכתב על ידי supersonic , 18/1/2008 15:01  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




48,064
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לsupersonic אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על supersonic ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)