שמתם לב שבעיתונים דתיים מדור הקומיקס הוא בהמשכים?
משום מה רק בעיתונים דתיים ראיתי את התופעה הזאת (וגם ב"מקור ראשון"). זה כל כך מעצבן ולא יעיל כי גם לא מספיקים לספר שום דבר וגם עד הפעם הבאה שהעיתון יתפרסם אף אחד לא יזכור מה קרה בפרק הקודם.
הרבה פעמים הקומיקס מתחיל ב"יוסל'ה ושימעל'ה הגיעו למחסן הנטוש..." ויסתיים בציור של פרצופם המבועת למראה משהו ש(אולי) יתברר לנו בפרק הבא מה הוא היה.
דבר נוסף ששמתי לב אליו, זה שאף פעם לא יופיע מישהו בלי כיסוי ראש. אם אין לו כיפה אז הוא יחבוש כובע. אפילו הפושעים תמיד יחבשו כובע כלשהו.
בשבת אירחנו את ההורים שלי אצלנו בבית בפעם הראשונה לשבת.
בדרך חזרה מבית הכנסת, פגשנו את אחד משכניי שאישתו היא ממוצא גרמני ויש לו יציאות מוזרות.
משום מה השכן פתח במונולוג ארוך אודותיו וכשסיפר משהו על אשתו אמר "אשתי גרמניה, אבל היא לא נאצית". ממש הצחיק אותי שהוא אמר את זה בשיא הטבעיות.
אחר כך, הוא שאל את אבא שלי איפה הוא גר וכששמע את שם המקום מנה את כל האנשים שהוא מכיר משם ושאל את אבי: "מכיר את..." על כל שם שהוא שאל את אבא שלי, אבא שלי ייבש אותו וענה "כן" סתמי.
בכלל בכל השיחה, אבא שלי נראה כאילו היה מעדיף להיות במקום אחר.
אחר כך, כשהגענו הביתה אמרתי לו שבפעם הבאה לפחות יעמיד פנים שהשיחה מעניינת אותו...
בשאר הזמן הייתי מעוך כי לא הרגשתי טוב. זה היה זמן גרוע במיוחד להיות חולה כי רציתי לארח את ההורים שלי כמו שצריך ולעזור לאשתי, אבל בגלל חוליי לא יכולתי לעשות את זה כמו שצריך.