לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רגשות אונליין


אם חיי הן רכבת נוסעת שדוהרת קדימה, הביקור בבלוג הוא כמו עמידה בחלק האחורי ביותר, עם כוס קפה ביד ומבט אחורה. מסתכל על מה שהיה פעם וחושב על היעד שבדרך.

Avatarכינוי: 

בן: 33

Skype:  ran.st 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2014

הקשר בין רכבת נוסעת, חדר ישן וזכרונות מימים יפים.


עוד פוסט. הפרומוטינג היה מיותר אך יזכה להשאר.

 

הבלוג עודכן. שם חדש ותיאור חדש, שמתאר את מה שהבלוג שלי מרגיש לי כרגע. אני מרגיש שאני חוזר לחדר בבית ההורים הישן (דמיינו מן סצנה כזאת) אמא אומרת שהכל בדיוק איך שעזבתי. אני מתיישב על כיסא מאובק ומתחיל לשים את ידיי על חפצים אהובים. מעלה זכרונות, נזכר בימים שהיו לי גם בתוך החדר וגם מחוצה לו.

 

אני נזכר באנשים שפגשתי פה ושלפעמים אני מנסה להחזיר איתם קשרים.

אתמול הוספתי מחדש לסקייפ מישהי מישרא, מישהי שאהבתי מאוד והקשר בינינו נותק. הרבה באשמתי. אני מרגיש קצת הזוי. כמו סבא שחוזר לחפש את החברים שהיו לו ביסודי או הבחורות שהוא היה איתן בתיכון. יש בזה משהו קריפי אם תרצו, אבל יש בזה גם משהו הגיוני. אלה בני אדם. אין להם הרבה מקום להשתנות. אם הם היו מקסימים פעם כנראה שחלק מהקסם עוד נשאר.

יש גם כאלה שאכזבו. כאלה שאני מסתכל על הפייסבוק או הבלוג שלהם (או שלהן) ומתמלא בעצב. כמו ספינה שממש רצית לנטוש בזמנו והיום אתה נזכר כמה נחמד היה עליה. יש סיבה שעזבתי, אבל יש אנשים שעוד שווים את המאמץ. אני מקווה שהתקופה ההיא לא נקברה מאחור, ואפשר להנות גם היום מחברת אנשים כמו פעם.

 

אז אני עומד בקרון האחרון שלמהרכבת. מסתכל אחורה, רואה נופים שכבר עברו לנגד עיניי, אך יודע שיש גם בהמשך. נראה מה יהיה.

נכתב על ידי , 26/1/2014 20:21  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רן ב-26/1/2014 21:42



14,946

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרן D: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רן D: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)