לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

Avatarכינוי:  The girl from Oz

בת: 41

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2007    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2007

Ordinary Morning


 

תודה לכל מי שתמך ושלח מילים חמות הקודם, לצערי המצב עדיין ללא שינוי אבל החיים חייבים להמשך כי אחרת פשוט שוקעים יותר ויותר.

אני אני ממשיכה כרגיל, עם הלקוחות המעצבנים, הרוטינה המשעממת של החיים והעקרון של לשרוף את הזמן על שטויות. בדרך כלל זה מנחם לשמוע שמישהו חוטף את זה יותר גרוע ממך אבל במקרים כאלה זה מדכא. מדכא לשמוע עד כמה הם גיבורים ואמיצים ומתמודדים עם כל הצרות שלהם כמו גדולים. זה גורם לי להרגיש מפונקת וחלשה, כי בסופו של דבר יש אנשים שהחיים שלהם הרבה יותר גרועים משלי והם מתמודדים יופי, אז איזו זכות יש לי בכלל?

 

גיליתי שאני אוהבת יותר ויותר אנשים שחושבים "מחוץ לקופסא". אני מתעבת חשיבה קונבנציונלית, אנשים שלא שואלים שאלות ולא מסתכלים מעבר, חושבים על דרכים נוספות לראות את העולם ובכלליות, מאתגרים את עצמם. קשה לי כשלא מבינים אותי, כשהולכים במסלול ישר ומקובע שלא מאפשר להם לראות את הצבעים היפים של השבילים האחרים, הפחות מוכרים. אני מניחה שקל לי יותר להסתדר עם אנשים שלא חושבים רגיל כי אז יש יותר סיכוי שהם מבינים אותי, כי אז אני יכולה באמת לבטא את עצמי מבלי לזכות לגבות מורמות. אבל זה נדיר.

 

מנגד, גיליתי שאני ממש שונאת אנשים שיודעים הכל. מהסוג שבא אליך בגישה שהוא חכם יותר, בוגר יותר ובכלליות, הרבה יותר. הסוג שמנסה להראות לך "את האור". אם הייתי רוצה לראות אור, הייתי מדליקה את החשמל, תודה רבה. ולא, אני לא צריכה שק תובנות בשקל תשעים שיגרום לחיים שלי להיות הרבה יותר טובים. זה מעצבן, וזה לא בא ממקום של לעזור, זה בא ממקום של עליונות ויוהרה. אנשים שגורמים לאנשים אחרים ללכת באותה דרך בה הם הלכו רק כדי שיוכלו להרגיש יותר טוב עם עצמם, זה מחליא. אפשר לראות את זה בדמותן של אמהות שמשווקות סטיקרים בסגנון של "תינוקות הם הכי אחי" ואפשר לראות אותם גם זוגות שמשכנעים אותך שחיי רווקות זה כ"כ פאסה (כדי שלא ירגישו חס וחלילה שהם מפסידים משהו).

 

זהו, אין לי כרגע יותר מדי מה לומר.

צ'ירז

 

נכתב על ידי The girl from Oz , 28/5/2007 19:30  
21 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ג'סי ב-31/5/2007 20:14



39,329
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , יצירתיות , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe girl from Oz אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The girl from Oz ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)