לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

1/2014

פבלובה תותים בכוסות אישיות


בסוף השבוע נציין את יום המשפחה, ואני מציעה לפנק את בני הבית בשכבות מענגות של מרנג ותותים בשמנת.

כפית ארוכה שאוספת ביס מלמעלה עד למטה וכל שנותר הוא לעצום את העיניים ולהרגיש בחלום.

כל כך קל להכנה, ונראה ומטעים כמו משהו שעבדנו עליו שעות.

 


 

החומרים: ל- 4 כוסות אישיות

4-5 נשיקות מרנג קנויות

2 כפות שמנת חמוצה

1 שמנת מתוקה

סלסלת תותים

2 כפות סוכר

 

אופן ההכנה:

שוטפים את התותים ומסירים את הקוצים.

8 תותים + כף סוכר טוחנים במעבד מזון לרוטב חלק, ואת שאר התותים חותכים לרבעים.

 

מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר. כוס מהקצפת מעבירים לכלי ומערבבים עם השמנת

החמוצה ועם 2 כפות מרוטב התותים, ומכניסים לשקית זילוף ללא צנתר.

את יתרת הקצפת מכניסים לשקית זילוף נוספת עם צנתר בצורת כוכב.

 

ועכשיו ניגשים להרכבה:

בתחתית הכוסות מפוררים מעט מרנג.

על המרנג מניחים מספר תותים חתוכים.

על התותים מזליפים את תערובת התותים בשמנת עד לגובה של 3/4 מגובה הכוס ומעליה

מזליפים מעט רוטב תותים.

 

מעטרים בקצפת ומעליה מניחים חצי תות.

 




 

יום משפחה שמח לכולם! ובהזדמנות זו אשמח לתזכר כי הבלוג מועמד לבלוג האוכל הטוב ביותר לשנת 2013

וניתן להצביע עבורי עד 31/1/14. אשמח באם תיכנסו לקישור ותצביעו:

http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=826594&blogcode=14017090

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 29/1/2014 08:04  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



891,444
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)