יש לי הרגלי אכילה מאוווווווד מוזרים, החלטתי לעשות רשימה.
* מוצרי חלב:
מה שממש בלט לי, עוד לפני זה שכתבתי כל מה שאני אוכלת זה שאני צורכת יחסית הרבה מוצרי חלב ורוב הארוחות שלי כוללות מוצרי חלב. אני צריכה למצוא דרכים לגוון את התפריט שלי ואת ארוחות הביניים במיוחד. אני לא מתכוונת להתנזר ממוצרי חלב אבל לגוון צריך כי עודף מהם זה גם לא בריא.
* בצקים:
אני גם שמתי לב שאין לי משיכה גדולה לבצקים למיניהם. הבצקים היחידים שיש לי משיכה אליהם זה עוגות ועוגיות ומאפים מתוקים. עכשיו אני הפסקתי עם זה ככה שאני די לא אוכלת בצקים. הבצקים היחידים שאני אוכלת הם לפעמים ספגטי או מקרונים, שאותם אמא לא מבשלת לעיתים רקובות מידי, כיסונים ממולאים ולחמים ספציפיים מאוד כמו לחם שחור, בגטים ופיתות- בעיקר כשהם טריים. כשבגט או פיתה הם בני יום הם מאבדים מהטעם שלהם ואני לא נוגעת בהם. בגטים אנחנו לא קונים אלא אם כן ממש באלי ואני מבקשת מאמא, ופיתות לא תמיד יש לנו. בנוגע ללחם השחור, רק לפעמים ההורים קונים אותו, לעיתי די רחוקות ככה שזה לא ממש מפתה או מגרה אותי. אישית, אין לי בעיה להימנע מכל סוגי הלחמים כי פשוט אני לא ממש אוהבת אותם.
* פירות וירקות:
יש לי לפעמים העדפות מוזרות בנוגע לאיך שאני אוכלת פירות וירקות. אני מעדיפה סלט בלי שמן בכלל, חתוך לריבועים קטנים ועם ירקות ספציפיים (עגבניה, מלפפון, שמיר/ פטרוזיליה וחסה). בנוסף, חוץ מסוג תפוחים אחד (תפוחים ירוקים גדולים וחמוצים שיש בחורף) שאותו אני מסוגלת לאכול כמו שהוא, שאר הסוגים חייבים לעבור דרף פומפיה בשביל שאני אגע בהם. הפ פשוט ממש לא טעימים לי אלא אם הם בתור עיסה, וזה כולל גם גזרים. אם הגזר שלם או חתוך הוא לא טעים לי אבל אם הוא מגורר אני מתה עליו ויכולה לאכול הרבה ממנו. גם לאפרסקים יש טעם יותר מיוחד אחרי שהם גוררו בפומפיה.
* בכללי יש לי העדפה למזונות כשהם חתוכים בקטן ולא בצורה גסה. כלומר, אני מעדיפה חתיכות קטנות של אותו האוכל מאשר את אותה הכמות בחתיכה אחת או חתוכה בצורה גסה (סלט, פירות, מאפים וכל מה שאפשר לחתוך). ככל שמזון כלשהו קטן יותר כך הוא יותר יגרה אותי.
* אם יש פירה אני כמעט חייבת שהוא יתלווה בנקנקיות או בקציצות שאותן אכסה בפירה ורק אחר כך אוכל.
* אני לא אוהבת לאכול בידיים ואפילו פולקע אני אוכלת עם סכין, כף ומזלג (ברצינות). זה לא כי אני ככ מתורבתת, אני פשט שונאת ללכלך את הידיים ושהן יהיו מגעילות.