לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כי עם מזל כמו שלי, מי בכלל צריך שכל?!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

7/2013

מחר רופא. מחר ריצה?


 

המצב שלי בקרשים! אני לא עושה פעילות גופנית בשיט בגלל הגב המאיים לשתק אותי והיום עוד טחנתי T_T. לא מספיק אני לא יכולה לזוז, אז הפה שלי לא נסגר?!

המשחה והכדורים עזרו, אם כי לא ב100%, אבל אני מפחדת לרוץ מהחשש שמחר לרופא לא אוכל ללכת כמו בנאדם. 

יואווו! צריכה להזמין תור! עכשיו! אוקיי, הזמנתי תור למחר בבוקר. אולי מחר אני אצא לרוץ, תלוי מה הרופא יגיד בעקבות הרנטגן. אני באמת מקווה שאוכל לרוץ מחר ולהישאר בחיים (אני לא מתמודדת ככ טוב עם כאבים לצערי).

למה, למה, למההההה לא סגרתי את הפה שלי!? ובאמת הייתי רעבה (אני חושבת). אני חייבת לעשות עם הגוף שלי משהו בשביל לשרוף קלוריות.

אני עכשיו במצב מתבכיין ועצבני. אם הרופא יגיד שהרנטגן תקין אני ממש אתעצבן! כאילו, אם יש כאבים צריכה להיות בעיה כלשהי שאפשר לתקן! אם אין בעיה, אין מה לתקן ואז אני אהיה לגמרי במצב מחורבן.

לעשות רגליים אני לא יכולה בגלל שכואב לי להתכוףף לרגליים (גם אם אני שמה אותן על שפת האמבטיה), עד כדי כך המצב מסריח. ואני שונאת להיות קוצנית וזה אומר שאני לא יכולה לרוץ עם מכנס קצר, ועם מכנס ארוך זה סתם ממש מציק. (עוד תירוץ למה אני לא יכולה לרוץ).

למה הגב היה חייב להידפק לי?! כבר לא רצתי כמעט שבוע וזה מה שמנע ממני להישקל, בתכלס. כי פחדתי לראות שכלום לא השתנה (כי עליתי את כל מה שאוליי הורדתי בגלל היותי פדלאה בימים האחרונים). וכן, אני עושה מזה ביג דיל כי זה משבש לי את כל התוכניות לגמריי, ובסופו של דבר גורם לי לאכול יותר כי אני לא מרגישה שאני מנהלת אורח חיים בריא. בשביל להרגיש את זה ב100% אני צריכה לרוץ.

 

 

נכתב על ידי , 9/7/2013 15:59  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




Avatarכינוי: 

בת: 28




5,790
הבלוג משוייך לקטגוריות: חטיבה ותיכון , מגיל 14 עד 18 , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMe and nothing more אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Me and nothing more ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)