לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כי עם מזל כמו שלי, מי בכלל צריך שכל?!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2013    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

6/2013

תשובות לשאלון השבועי


האם התיאבון שלך משתנה בהתאם לעונה, כשחם לך או כשקר לך?
מאוווווד. כל עונה מביאה איתה מאכלים שונים ודפוסי אכילה שונים.

אילו מאכלים את אוהבת לאכול כשקר לך?
מרקים, אוכל כבד ועשיר שעושה ממש חם בבטן וממלא אותי לחצי יום.

האם את נמנעת מהם בקייץ?
כן! מרק כבד וחם בשיא החום- אני נראית לכם כמו מטורפת?! גם ככה אני מתפגרת פה מחום

שתייה בקיץ: מים או מיץ?
מים, אבל בעיקר כי אני התחלתי לאכול בריא. לפני זה הייתי עונה "הכל".

קפה בקיץ: חם או קר?
חם. רק מהסיבה שלא יוצא לי קפה קר טעים

פירות וירקות: יותר בקיץ מאשר בחורף?
אה הה, ככ! איזה פירות כבר יש בחורף? רק תותים (יקרים בטירוף) ותפוחי עץ ירוקים ענקיים שאותם אני טוחנת בלי הכר XDD
בקיץ יש שפע של פירות, במיוחד בשווקים.

יש לך פירות קיץ אהובים?
אבטיח, מלון, ענבים, אפרסקים, נקטרינות, שזיפים- את רוב פירות הקיץ אני ממש אשמח לאכול

מתי את אוכלת יותר מסודר בשגרה או בחופשה?
חופשה!!!! יש לי זמן להכין אוכל, לסדר תפריט ואני לא תקועה בבצפר חצי יום ששם אני לא יכולה להכין שומדבר טרי וצריכה להכין הכל בבוקר, כשאין לי זמן -_-

יש לך איזה סוד טעים למאכל קייץ?
מעדנים קפואים. נותן להם טעם שונה, מקרר את הגוף ובגלל שהם קפואים לוקח יותר זמן לאכול אותם וככה לא מחסלים 10 מעדנים בשעה XD

נכתב על ידי , 30/6/2013 20:31  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



גאה בעצמי


 

אולי אלו דברים קטנים, חסרי משמעות כמעט אבל הם אלו שקובעים את המשמעת העצמית ואני שמחה לגלות שיש לי משמעת עצמית הפעם.

כשהכנתי לאחי אוכל, אחרי שאכלתי, הריח היה ככ משכר ומפתה. ריח של עוגיות עם מילוי שוקולד נמסות בחלב חם- שוקו שוקולדי ומ-מ-ש סמיך. ככ רציתי לטעות כי הריח פשוט חרפן אותי, אבל לא! אפילו כשבדקתי את הטמפרטורה של האוכל על השפתיים שלי, מייד שטפתי אותן כך שאפילו גרגיר לא נכנס לפה שלי. ידעתי שאם אטעם קצת, הקצת יהפוך להרבה וגאאאד, העוגיות היו כמעט 500 קל' ל100 גר'. ממש לא היה שווה לי לאכול את החרא הזה, במיוחד אחרי שהגבלתי את עצמי בכמות החומוס (ויש בחומוס פי 2 פחות קלוריות!). בסופו של דבר אפילו לא טעמתי מזה ועל זה אני ממש גאה בעצמי כי יש לי חולשה חזקה לשוקולד, במיוחד כשהוא חם.

הדבר השני שאני גאה בעצמי עליו זה כשאחי שכך על עצמו בוטנים ואת הקליפות שלהם לא אכלתי אפילו בוטן אחד כי ידעתי שאגוזים זה משמין ואין לי שום סיבה לאכול אותם סתם כך. אספתי בוטן בוטן ו..? לא אכלתי אפילו רבע בוטן. וכל הכבוד לי על זה כי עוד מאתמול אני שמה עליהם עין ואני יודעת שלטחון אותתם לא יעשה לי טוב.

קשה להתאפק ולא לאכול דברים שנמצאים לי מתחת לאף (במיוחד כשאני מאכילה את אחי) אבל אני יודעת כמה כדאי לי להתאפק וכמה המטרה שווה בסופו של דבר

 

נכתב על ידי , 30/6/2013 12:52  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



גזר מגורר זה טעים. מאוד


יש לי הרגלי אכילה מאוווווווד מוזרים, החלטתי לעשות רשימה.

 

* מוצרי חלב:

מה שממש בלט לי, עוד לפני זה שכתבתי כל מה שאני אוכלת זה שאני צורכת יחסית הרבה מוצרי חלב ורוב הארוחות שלי כוללות מוצרי חלב. אני צריכה למצוא דרכים לגוון את התפריט שלי ואת ארוחות הביניים במיוחד. אני לא מתכוונת להתנזר ממוצרי חלב אבל לגוון צריך כי עודף מהם זה גם לא בריא.

* בצקים:

אני גם שמתי לב שאין לי משיכה גדולה לבצקים למיניהם. הבצקים היחידים שיש לי משיכה אליהם זה עוגות ועוגיות ומאפים מתוקים. עכשיו אני הפסקתי עם זה ככה שאני די לא אוכלת בצקים. הבצקים היחידים שאני אוכלת הם לפעמים ספגטי או מקרונים, שאותם אמא לא מבשלת לעיתים רקובות מידי, כיסונים ממולאים ולחמים ספציפיים מאוד כמו לחם שחור, בגטים ופיתות- בעיקר כשהם טריים. כשבגט או פיתה הם בני יום הם מאבדים מהטעם שלהם ואני לא נוגעת בהם. בגטים אנחנו לא קונים אלא אם כן ממש באלי ואני מבקשת מאמא, ופיתות לא תמיד יש לנו. בנוגע ללחם השחור, רק לפעמים ההורים קונים אותו, לעיתי די רחוקות ככה שזה לא ממש מפתה או מגרה אותי. אישית, אין לי בעיה להימנע מכל סוגי הלחמים כי פשוט אני לא ממש אוהבת אותם.

* פירות וירקות:

יש לי לפעמים העדפות מוזרות בנוגע לאיך שאני אוכלת פירות וירקות. אני מעדיפה סלט בלי שמן בכלל, חתוך לריבועים קטנים ועם ירקות ספציפיים (עגבניה, מלפפון, שמיר/ פטרוזיליה וחסה). בנוסף, חוץ מסוג תפוחים אחד (תפוחים ירוקים גדולים וחמוצים שיש בחורף) שאותו אני מסוגלת לאכול כמו שהוא, שאר הסוגים חייבים לעבור דרף פומפיה בשביל שאני אגע בהם. הפ פשוט ממש לא טעימים לי אלא אם הם בתור עיסה, וזה כולל גם גזרים. אם הגזר שלם או חתוך הוא לא טעים לי אבל אם הוא מגורר אני מתה עליו ויכולה לאכול הרבה ממנו. גם לאפרסקים יש טעם יותר מיוחד אחרי שהם גוררו בפומפיה.

* בכללי יש לי העדפה למזונות כשהם חתוכים בקטן ולא בצורה גסה. כלומר, אני מעדיפה חתיכות קטנות של אותו האוכל מאשר את אותה הכמות בחתיכה אחת או חתוכה בצורה גסה (סלט, פירות, מאפים וכל מה שאפשר לחתוך). ככל שמזון כלשהו קטן יותר כך הוא יותר יגרה אותי.

* אם יש פירה אני כמעט חייבת שהוא יתלווה בנקנקיות או בקציצות שאותן אכסה בפירה ורק אחר כך אוכל.

* אני לא אוהבת לאכול בידיים ואפילו פולקע אני אוכלת עם סכין, כף ומזלג (ברצינות). זה לא כי אני ככ מתורבתת, אני פשט שונאת ללכלך את הידיים ושהן יהיו מגעילות.

 

נכתב על ידי , 28/6/2013 16:45  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

Avatarכינוי: 

בת: 27




5,790
הבלוג משוייך לקטגוריות: חטיבה ותיכון , מגיל 14 עד 18 , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMe and nothing more אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Me and nothing more ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)