השכן כבר מתאמן על הנגינה ובודק את המיקרופון לקראת חגיגות העצמאות ואני בדיוק סיימתי להכין את המרינדה לנתחי עוף עבור ה"על-האש" של מחר. החגיגות כבר מורגשות ועד לזיקוקים לא נשאר יותר מדי זמן, כנראה ברגע שבו אני אצא מהמקלחת ואפתח את החלונות של המרפסת המזוגגת הכל כבר יתחיל ואני אייבש את השיער תוך צפייה בשושני הניצוצות.
אולי מצב הרוח החגיגי משפיע עלי, אולי יש לי עודף של זמן פנוי מסיבות שרובן דווקא לא נעימות במיוחד, בכל מקרה תהיה הסיבה אשר תהיה החלטתי לפתוח בלוג נוסף, במקום "פינת האופטימיות" שכבר הספקתי לזנוח. הפעם מדובר ב.... בלוג בישול. תצחקו אם בא לכם, אבל אני אוהבת לבשל ובעיקר לאפות. התחלתי אי-שם בגיל אחת-עשרה מכמה טארטים פשוטים ומשם הלכתי ורכשתי לי ניסיון וגם גיליתי שזה מרגיע אותי, עוזר לי לנקות את הראש ועושה טוב על הנפש, בעיקר כשיש מי שיעזור לשטוף את הכלים.
אז הנה, בלוג בישול ואפיה Oms&Noms יוצא לדרך. מקווה שהוא ישרוד קצת יותר זמן מקודמו...
נ.ב
שכחתי שמהבית בו אני גרה כרגע אי-אפשר לראות שום זיקוקים. אוף... אני והמזל שלי.
הרדוף לבן