ליל הסדר היה נחמד ומצחיק ,פגשתי את שתי הבנות דודות המהממות שלי ואת הבן דוד החתיך שלי (למרות ששנים מהבנינ דודים שלי גרים במושב אני לא רואה אותם הרבה ) היה ממש כיף לראות את הבת דודה שלי שכבר לא גרה במושב וראיתי את סבא וסבתא שלי .טיפה התאכזבתי שהיו מעט אנשים אבל עדיין מאוד נהניתי והצטלמתי איתם מלאא.... בערך חחח דוד שלי הריץ קטעים כשהוא קרא את ההגדה לפעמים הוא עשה משהו שגרם לנו להתפוצץ מצחוק והוא אפילו לא הבין למה נשבעת שהיו פעמים שכשהוא חייך הוא היה נראה כמו ילד קטן (טוב בערך אבל אין לו פנים ילדותיות )
בקיצר הסדר ה-כ-י טוב שהיה לי חוץ מקטע אחד (אמרתי לאמא שלי שאם אני מוצאת את האפיקומן למרות שרק אחותי הייתה בגיל לשחק את זה עדיין
היא קונה לי מכנסיים מH a M או מזארה או חולצה או נעליי עקב (יכולתי להשיג את זה גם בלי האפיקומן אבל היין עלה לי לראש ) בסוף אחותי מצאה אותו וקיבלה מדוד שלי 100 שקל (חחח לא נורא שנה הבאה)
אז זה מה שעבר עליי בליל הסדר ואני לא רוצה לראות לפחות עד מחר אוכל
מקווה שעבר עליכם ליל סדר נחמד וחג שמח :))