לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

New Perspective


כינוי:  Not a Chance

Google: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2010

אני בוכה לבד


לעיתים נדירות מישהו רואה אותי בוכה בשנים האחרונות. זה לא שלא בכיתי, פשוט לא בפומבי. הכל התחיל בחטיבה, מענייני אגו מטופשים, "שלא יראו שזה משפיע עלי, כלפי חוץ אני חזקה". בהמשך האגו גדל והצמיח קוצים. יותר כבר לא הרשתי לעצמי לבכות ליד אחרים. בכי הפך להיות מקום המפלט האישי שלי, שאדם לא היה שותף לו. אני בוכה לבד.

שיחות קשות עם אמא שלי יש לי הרבה, עם זה על היחסים בינינו או על אנשים אחרים. לפעמים, כשאני איתה יוצא לי להרגיש מספיק חופשייה כדי שהדמעות יעלו בגרוני. הן תמיד נתקעות כמו גוש, כואבות לי פיזית ונפשית, ואז הן משתחררות, עולות לעיניי ומטשטשות את ראייתי. בשלב הזה אני תמיד מנסה לבלוע את הרוק, ואת הגוש שכבר עלה אני מנסה להוריד, למרות שכבר מאוחר מידיי. בשלב הזה אני תמיד מסתכלת לצד אחר, אולי הן עוד יחזרו למקומן והבכי לא ייחשף. אבל הוא נחשף. הוא תמיד נחשף. ואז אמא שלי מנסה לחבק אותי ואני בורחת, מתנערת מאחיזתה.

למה? למה אני לא נותנת לה להתקרב? או לכל אחד אחר? למה אני לא מכירה במושג לבכות על הכתף של מישהו, פשוטו כמשמעותו? מה לא נורמאלי בי שאני תמיד בוכה לבד?

כי ככה. אני אדם קשה, מכשולים רבים באישיות שלי מעקבים אותי מלהשתלב בחברה ובמוסכמות החברתיות. את הפגיעות שלי האגו הענק שלי חושף רק בפני עצמי. אני לא סומכת על אף אחד מלבדי. אני בוכה לבד.

נכתב על ידי Not a Chance , 12/11/2010 15:20   בקטגוריות פסימי  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , משוגעים , אומנות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לNot a Chance אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Not a Chance ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)