חג סוכות שמח 
במשך שלוש שנים, מאז 4.5.13, אני כותבת ספר. אם הייתם פה בזמן שהכותבים בישראבלוג פרחו ונתקלתם בבלוג שלי, ראיתם שכתבתי ספר. בהתחלה קראו לו 'הצללים' וכעת קוראים לו 'המיועד'. לאט לאט הבנתי שאני יכולה להוציא אותו לאור והחלטתי שאני הולכת על זה.
מאז אני עוסקת בפרוייקט הגדול והמסובך הזה. זה לא קל-זה אפילו מתיש. להכריח את עצמך לשבת ולכתוב, להקיא את כולך, להרגיש כל מה שהדמות מרגישה, לחיות סבל ועולם של מחלות בדיוק כמו שהדמויות שלי חוות. עברתי עם הספר הזה המון נקודות יאוש שפשפוט הפסקתי לכתוב וחזרתי אחרי כמה חודשים כי הכתיבה זה כמו אוויר לנשימה.
כדי להגיע למוצר המוגמר כתבתי 3 גיסראות לספר, שיניתי את השמות של הדמויות פעמיים וכמובן שכתבתי אותו אינספור פעמים כל פרק.
אני חושבת שהגיע הזמן להוציא אותו לאור
.
אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בתהליך. להפנות אותי לארגונים, בני אדם, מישהו שרוצה לקרוא, להביע דעה, ביקורת בונה, לשאול אותי שאלות זה מאוד יעזור לי.
תודה לכל העוזרים