אז מה עושים היום?
שוקולד קינדר מפימו ^^

מממממ
מגרהה :P
אז מה נצטרך?
-חצי שורה של פימו לבן
-חצי שורה של פימו שוקולד
(חום קיצר )
-קיסם( נקי בבקשה...)
-לא חייב: סכין חיתוך לפימו
(או סכין יפנית..) או תבנית לעוגה קטנה ממתכת.
אז מתחילים...

קודם
לשים את הלבן לכדור. עכשיו מרדדים את החום. (עם מערוך, בקבוק, מה שבא לכם.)

מתחילים
לעטוף את הכדור בפימו...

כן.
ככה עטפתי

מגלגלים
בין הידיים עד שאין סימנים בכלל.

"מרבעים"
את הכדור.

"ממלבנים"...

ו....
הנה הקינדר שלנו ^^
סתם סתם T.T

לוקחים
את הקיסם (במקרה שלי- קצה של מכחול. הרסתי את כל הקיסמים )

"מטביעים"
שני פסים. ככה שיוצאים שני מלבנים שווים בגודלם, ועוד מלבן קטן יותר.
סליחה על
הטשטוש כאן... אבל אפשר לראות שיש פתאום לשוקולד "ירכיים".

מבט
מהצד...

אז
בשביל להעלים את הירכיים, אנחנו הוםכים את השוקולד על הצד, ומשטחים אותו
קצת.

או!
עכשיו זה נראה כמו שוקולד^^

עכשיו
מגיעה הסיבה שבגללה ביקשתי תבנית מתכת של עוגה.
היא מאוד מזכירה צורה של "ביס".
אז מועכים את התבנית בצורה חדה על המלבן הקטן יותר.

וככה
זה נראה מהצד...

ו........
התוצאה הסופית!!!
יאמ יאמ ^^

אופים
לפי האריזה, מצפים בלכה, תולים על התיק, ואני מבטיחה שיישאלו אתכם למה יש לכם
שוקולד על התיק ^^