לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


שניצלים,פימו ומלאכת יד זה סגיד:) והבלוג הזה בדיוק כמו זה ♥

Avatarכינוי: 

בת: 22




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2012

קינדר מפימו-פוסט ראשון:)


אז מה עושים היום?
שוקולד קינדר מפימו ^^

מממממ מגרהה :P
אז מה נצטרך?
-חצי שורה של פימו לבן
-חצי שורה של פימו שוקולד (חום קיצר  )
-קיסם( נקי בבקשה...)
-לא חייב: סכין חיתוך לפימו (או סכין יפנית..) או תבנית לעוגה קטנה ממתכת.

אז מתחילים...

קודם לשים את הלבן לכדור. עכשיו מרדדים את החום. (עם מערוך, בקבוק, מה שבא לכם.)

מתחילים לעטוף את הכדור בפימו...

כן. ככה עטפתי

מגלגלים בין הידיים עד שאין סימנים בכלל.

"מרבעים" את הכדור.

"ממלבנים"...

ו.... הנה הקינדר שלנו ^^
סתם סתם T.T

לוקחים את הקיסם (במקרה שלי- קצה של מכחול. הרסתי את כל הקיסמים )

"מטביעים" שני פסים. ככה שיוצאים שני מלבנים שווים בגודלם, ועוד מלבן קטן יותר.
סליחה על הטשטוש כאן... אבל אפשר לראות שיש פתאום לשוקולד "ירכיים".


מבט מהצד...


אז בשביל להעלים את הירכיים, אנחנו הוםכים את השוקולד על הצד, ומשטחים אותו קצת.

או!
עכשיו זה נראה כמו שוקולד^^

עכשיו מגיעה הסיבה שבגללה ביקשתי תבנית מתכת של עוגה.
היא מאוד מזכירה צורה של "ביס".
אז מועכים את התבנית בצורה חדה על המלבן הקטן יותר.

וככה זה נראה מהצד...

ו........
התוצאה הסופית!!!
יאמ יאמ ^^

אופים לפי האריזה, מצפים בלכה, תולים על התיק, ואני מבטיחה שיישאלו אתכם למה יש לכם שוקולד על התיק ^^
נכתב על ידי , 1/1/2012 16:48  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בלוגי בנות , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להשניצלון המדהים,שיר3> אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על השניצלון המדהים,שיר3> ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)