לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


שניצלים,פימו ומלאכת יד זה סגיד:) והבלוג הזה בדיוק כמו זה ♥

Avatarכינוי: 

בת: 22




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2012

איך להכין בסקוויט סנדביץ XP



לוקחים פימו בצבע לחם (מס' 76), מוסיפים לו פימו בצבע חום, בפרופורצייה של חצי שורה לחם לשמינית שורה חום.

מערבבים, ומשטחים. למי שי מכונת פסטה, תרדדו על מס' 5, ותקפלו ל-2.

לוקחים פיתקית, נייר, מה שבא ליד, מסמנים מלבן בגודל הרצוי, וחותכים ממנו את המלבן.

מניחים על הפימו המרודד וחותכים עם סכין את המלבן.
אני משתמשת בסכיני "שפכטל", זה מאוד נוח לדברים מסויימים כאלה, הם ארוכים ומדוייקים.



מקלפים בעדינות את הדף, כדיי שלא יישארו שריטות.

חותכים מלבן נוסף.

שימו לב:
לפניי שאתם מתחילים לתת לפימו צורה של ביסקוויט, קחו את הכלי שבו תשתמשו (קיסם, או כלי שמציירים איתו על ציפורניים), ותתאמנו על פימו לא זקוק כלשהו.

אחריי כן, אנחנו לוקחים ומתחילים לסמן נקודות בצורה חלשה, איפה שיהיו הפסים בצדדים.
** טיפ נשלח למנויים :" איך עושים ביסקוויט סימטרי?" **

אחריי שסימנו, אנחנו מתחילים להטביע את הפסים. שוב, אפשר להשתמש בקיסם, שיפוד, או כלי שמצייר על ציפורניים (כמוני).

מסמנים גם על השני.

עכשיו מתחילים עם החורים.
בכדיי שהם ייצאו הכי סימטריים שאתם יכולים לעשות, כדאי שתעשו אותם ע"פ הפסים שעשיתם בצדדים.
שימו לב שהחורים אצלי למשל תואמים את צד שמאל.

ככה ממשיכים, ומגיעים לתוצאה כזאת:



לאחר שחיררנו את שני הביסקוויטים, אנחנו לוקחים ורוד (מס' 22), ומשטחים אותו.
לבעלי מכונת פסטה- תשטחו על מס' 5, ואל תקפלו.
לאחר מכן, תקיחו את המלבן שחתכתם מקודם, תניחו על השטח המרודד, ותחתכו שוב.

תוצאה סופית:






אני מאוד מצטערת על הצבעים, 1 בלילה, התאורה זוועתית :/

נכתב על ידי , 2/1/2012 13:29  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בלוגי בנות , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להשניצלון המדהים,שיר3> אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על השניצלון המדהים,שיר3> ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)