היו הייתה פעם הריונית אחת רעבה.
להריונית היה מטבח נאה ומעוצב בטוב-טעם.
אותה ההריונית נכנסה למטבחה המעוצב והחלה לאלתר.
שני בצלים בינוניים נחתכו עד-דק ונזרקו לתוך שמן זית שחומם מראש בסוטאז' [הכלאה בין סיר למחבת].
שישה תפוחי אדמה גדולים קולפו, נחתכו לקוביות והונחו אחר כבוד על הבצל שהזהיב מעט.
גזר גדול, קלוף אף הוא, נחתך למטבעות והונח גם הוא בסוטאז'.
שני שורשי פטרוזיליה קטנים ושטופים נקצצו עד-דק והצטרפו אל הכבודה.
שתי כפות פפריקה וכף פלפל-ג'ומע נוספו יחד עם כפית וחצי מלח ושלוש כוסות מים רותחים ומכסה סגר על הכל.
לאחר רבע שעה הוסיפה ההריונית שש שוקיים טריות ויפות של עוף, כיסתה אותם ברוטב שהחל להדיף שלל ניחוחות וסגרה את המכסה.
לאחר חצי שעה, לכשתפוחי האדמה הראו סימני התרככות, נוספה אפונה לכל התבשיל.
ההריונית ערכה שולחן לה ולשותפתה לדירה והגישה לכל אחת שתי שוקיים זהובות עם תוספות מלוא הצלחת.
השותפה וההריונית נהנו מארוחה טעימה ועשירה בטעמים.
זהו המעשה על ההריונית הרעבה והאילתור המוצלח...
ולכם הרעבים,
לילה טוב,
מהריונית אחת שבעה.