פתחתי לתקופת ניסיון, אם אחוש שלא בנוח אסגור בחזרה, זכרו ססמאות!
קברה הבודד של פאולינה שולץ:
אני יודעת שזה נשמע מטורף, אבל בזמן מנוחה הדופק שלי 49. אני האדם עם הדופק הכי נמוך שאני מכירה. אני יודעת שכרוכים בעניין כל מיני דברים בריאותיים שאמורים להלחיץ אותי, אבל הדאגה האמיתית שלי היא שיקברו אותי בחיים. ברור לי שיום אחד אני אאבד את ההכרה, רופא רשלן יקבע את מותי, וכעבור מספר חודשים מסיבה זו או אחרת (משפטית, אני מקווה) ישלפו את הארון מהקבר ויהיו בתוכו מלא סימני ציפורניים. כולם ירגישו ממש נורא, אבל לא נורא כמוני, שמתה בדמי ימיה, ועוד בחנק. זאת אחת הסיבות שהפסקתי לכסוס ושאתעקש על קבורה בארון, כדי שאוכל להותיר אחריי רגשות אשמה.
(נוט טו סלף – לבקש מהצ'יף לעשות לי ווידוא הריגה).
בכל מקרה, בזמן פעילות אירובית הדופק שלי מרקיע שחקים ל140, שזה גם עלוב אבל שיפור.
בזמן פעילות אירובית שנעשית תוך כדי צפייה בסופר נני – 177.
תמיד ידעתי שילדים מעצבנים אותי, אבל לא ידעתי עד כמה. עכשיו זה ברור – 37. הילדים שם כאלה מעצבנים ומגעילים שברור לי שגם שלי יהיו כאלה, הם ירוצו כל היום עם ירוק באף ויקראו לי ביצ'. לפחות הילדים בסופר נני יפים, הבריטים חמודים כשהם קטנים, הם בלונדים וזה לפני שנהיות להם שיניים מוזרות. הילדים שלי? איפה, הם יהיו מרוקאים ובגיל שלוש כבר תהיה להם פלומת שפם נוצתית.
אז אתמול אני יושבת לי בבית, נהנית מדקות החופש האחרונות לפני עוד משמרת לילה וצופה ב"קרב סכינים" כשדודה פרלה מתקשרת אליי. אני עונה לה בנביחה כי אני במתח, מצד אחד אני מחבבת את פרנסואה דה לה פרוג, מצד שני, אני פטריוטית ומעדיפה את השפית הישראלית שלנו. לא זוכרת איך קוראים לה אבל היא לסבו שיק חמודה כזאת. כמובן שהעובדה שהיא מוציאה עצמות של דגים עם השיניים וכל הזמן מוחצת את הירקות בידיים גורמת לי להרתע מעט מביקור במסעדה שלה, אבל עדיין.
איפה הייתי? אה, דודה פרלה מתקשרת ובאמתחתה שידוך. יש גבר פנוי וכעור בסביבה? זורקים עליו את ש.! החלטתי בצעד אמיץ שנמאס לי להיות הגמ"ח של המשפחה שלי וסירבתי בנימוס. אחרי שזה לא עזר צרחתי עליה שאני לא צער בעלי חיים וניתקתי. כן כן. צעד קטן לי, צעד גדול לעיירות הפיתוח.
אז איך זה קשור? השידוך המחריד שהוצע לי הוא איזה שוטר או כבאי או משהו בסגנון הזה של איי קיו ארבע מכה נשים, ולמרות שהוא צעיר ממני בשנה יש לו שני ילדים מנישואין קודמים. עשיתי חישוב שאם כל ילד זה 37, יש לי אוטומטית עוד שבעים וארבע לדופק. מצד אחד זה מפחית משמעותית את סיכויי להיקבר בעודי בחיים, מצד שני, פתאום זו אופציה לא כזאת נוראית.
עדכוני פייסבוק:
אני כבר ערפדת ג'דיי שזה אומר מגה חזקה ואולטרה כוסית. וגם מתחילים איתי מלא. ולא מתחילים במובן של זורקים כבשה, שולחים לי הודעות וכאלה. אני מוחמאת ומוטרדת מינית כאחד.
זהו, אני הולכת הביתה לישון.
אלגנטית וטולרנטית
ש. כהן, הנצר האחרון.