שלשום הייתי בארומה (כהרגלי), ובזמן שחיכיתי לארוחה שלי (כריך חביתה עם גבינה 5% שומן במקום 30% שמקצצת את העסק בערך ב150 קלוריות ובלא מעט שומן, שווה) הבחנתי בעלם חמודות עטור זיפים וחתיך. או שאני מכירה אותו מהצבא או מהאוניברסיטה, ידעתי. אבל מאיפה? לאחר שלוש דקות של מבטים מזרי אימה שנעצתי בו הוא החל מביט גם לעברי, היה נדמה לי שיש זיק היכרות בעיניו, אבל אולי היה זה חשש.
לעזאזל! הפכתי הפוך והפוכון דל שומן במוחי, מאיפה אני מכירה אותו?
התקרבתי אליו בצעדים מהוססים כשפתאום הוא פנה ודיבר אל הקוזינה שלצידו, אני מזהה את הקול הזה! ידעתי בביטחון, ושניה לפני ששאלתי אותו "תגיד, מאיפה אנחנו מכירים?" זה הכה בי – זה היה איל קיציס.
יכלתי לעשות בושות איומות.
זה קורה לי די הרבה כבר כמה שנים אבל לא בכזאת תדירות. בשבועיים האחרונים שלושה אנשים שונים, רק אחת מהם אני מכירה, ניגשו אליי ואמרו לי "את ממש דומה לסנדרה בולוק!". תמיד אמרתי תודה וחייכתי, אחרי הכל היא קיבלה סיבוב על קיאנו ריבס, אבל אף פעם לא ממש זכרתי איך היא נראית. לפני כמה ימים יצא לי לראות את יצירת המופת האקספרסיוניסטית "איזו מין שוטרת" ואללי! סנדרה בולוק כונפה עם קול מעצבן ופני חזרזיר!
מעולם לא תפסתי מעצמי מי יודע מה מציאה, אבל אני ממש לא רואה קווי דמיון ביננו ועכשיו כשמגיעה ההשוואה המפוקפקת הזו אני לא יודעת איך לשחק אותה מוחמאת.
{מצד שני, גם היא לא (יודעת לשחק)}.
מרוב שאני עסוקה כל היום בחדשות, בדיווחים, בלעזור לאמא עם כל המשפחה מהצפון שאצלנו ובלדאוג, חיי האישיים קצת הלכו לאיבוד.
זה לא שפתאום קיבלתי פרופורציות או משהו קלישאתי מהסוג הזה, אבל יצא ש כל ה"אוי אוי אוי אין לי חבר עוד ביצית קמלה לה ללא שוב" נשכחו קצת, יש יותר מידי מה לעשות
(האמת רוב הזמן אני דבוקה לאקטואליה בסגנון של "שיט, עוד קטיושה בחיפה יש שלושה פצו... אלוהים! רן דנקר ובר רפאלי ביחד!").
באופן כללי אני תמיד שלווה (לא במובן הפסיכוטי של על המחנה נדלק ירח אלא במובן של אופי) והנוירוטיות ממני והלאה. מלבד ימי עצבים של מחזור, קשה לתפוס אותי לא רגועה ומחויכת, אבל תמיד יש באסות קטנות וטבעיות שיושבות על הראש - הצורך באהבה, העומס בעבודה ובלימודים, פשלות של ג'קו אייזנברג.
עכשיו כנראה הבאסות הקטנות האלו מתחבאות באיזה מרחב מוגן בראש שלי, כי (חוץ מהקטע של ג'קו שקצת מטריד אותי) אני מתקשה להתחבר אליהן.
וסבתא שלי חייבת לעודד – אינשאללה אחרי המלחמה תתחתני בחיפה.
(אינשאללה אחרי המלחמה תיקברי בחיפה, כלבה זקנה).
זהו להיום,
הפסדתי כוכב נולדL
שלכם,
נאיבית ואסרטיבית
ש.
עדכון - מצבי הרבה יותר קשה משחשבתי. הכספומט לא נותן לי למשוך כסף! אללי! כמה נוראי לקבל כזו דחייה מכספומט, לא "אין עכשיו", לא "זמנית השירות אינו זמין", אלא - אתה יכול למשוך רק 24 שקלים מהחשבון. זהו. לך. הביתה. קישטא.
עוד עדכון - בוקר טוב, הנה הביקורת על כוכב נולד של תום, שאחרי תשקראו אותה תצטערו ששבוע הבא אני חוזרת.