 My life Based On A Real Story... |
כינוי:
אנג'י בת: 37
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
נובמבר 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 11/2008
3 לילות לצבא ו8 ימים פרטיים לעצמי :) 3 המשמרות האחרונות שלי בצבא אמורות להיות משמרות לילה, אני לא יודעת אם זה טוב או רע - אבל הן בהחלט האחרונות שלי ואני מתכוונת לקחת מהן את המקסימום ולתת את ה"פוש" המקסימאלי - "לטחון" עד הסוף ולהינות מזה (בכל זאת - החפש"ש כבר "נחתם")...אני לא יודעת מה נתן לי את המוטיבציה מבפנים, אבל אני חייבת להודות ל"שטן" (אין, הכינויי הזה בחיים לא יעזוב אותו מבחינתי) על המוטיבציה מבחוץ...אז תודה :).
התעוררתי היום בידיעה שהאתמול שהתפקשש לי בגלל "שתיה לא מוצלחת במיוחד" (שהיתה כיפ-ית עד ה"בוקר שאחרי", בו הקיבה שלי הפכה להיות האוייבת הכי גרועה שלי והראש - הוי,עליו אני בכלל לא רוצה לדבר בשלב זה - או בכלל..), חלף והיום כבר יום חדש, אני מרגישה כמו חדשה...באמת. וזה מרגיש טוב! אני לא מאמינה שאחרי תקופה מסויימת של עליות ומורדות מגיע שלב שאני שלמה עם הכל, באמת הכל - כמובן שתמיד יישארו ספקות, חששות, פחדים וכ"ו - אבל הם מינוריים למדיי, כל עוד הם לא יוצאים כלפי חוץ ונשארים במקומם ובפרופורציה. כל זה אחרי סוג של "חשבון נפש" או "זמן איכות" עם עצמי במשך יום שלם. מפתיע כמה כמה שעות של חוסר מעש (ולא מבחירה ממש) יכולות להועיל לתודעה. החיים שלי מוזרים לפעמים, אבל אני בהחלט אוהבת אותם ככה. הכל תלוי בנקודת המבט על הכל...:) ואני חושבת שהבנתי סוף-סוף מאיזו זווית להתבונן על הדברים.
אנג'.
| |
|