כינוי:
אנג'י בת: 37
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
פברואר 2009
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
הבלוג חבר בטבעות: | 2/2009
ריכוז אבוד + מתכון לשוקו מעניין.
"על תמנעי מדברים שאת לא יודעת, תלמדי לדעת אותם." זה בערך מה שהתחלתי להגיד לעצמי לפני מספר דקות, מספר הדקות שבמשך השניות שרצו על הסטופר טיפת האלכוהול עלתה לראש, זה מה שקורה כשאני רוצה קצת שוקו שמחמם את הלילה וממתיק אותו ועם זאת עוזר לגרון שמרגיש מוזר, הקמצוץ הקטן של זה העלה לי מעט אנרגיות ועם זאת גם את הריכוז ולאחר זמן קצת דאג שכל זה ירד. אני לא יודעת, אולי זו התשישות משעתיים של שינה מאתמול, אבל אני בספק...אחרי הכל זה הפך כבר להרגל מגונה. אני לא אוהבת להתתלונן, בחיי שלא - אבל אני מודה לש' שהקשיבה לי במשך השבוע הזה, בעיקר לאחר הסופ"ש פארש שהיה לי והלימודים לפסיכו' - שהיכולת שלי להצליח בו או לתת את הפוש האחרון וללמוד אליו, נטשו אותי גם יחד במערכה שתיערך ב-23 לחודש, טוב, שם זו כבר תהייה המלחמה, אבל נכון לרגע זה - לא איכפת לי. מצידי להיות "פקטור" 200 , טוב, לא ברצינות, אבל החשק ללמוד נטש אותי סופית - ואלו לא טיפת הוודקה שנוספה לשוקו עם כפית ברנדי ( כל אלו נעשו משיקולים בריאותיים בלבד הפעם), פשוט שבוע פארש. לא סתם אמרתי לש', ולפיבס שאני לא רוצה להיות כאן, שאני צריכה שקט, שאני צריכה ללמוד (+סיבה נוספת שאני לא ממש רוצה לפרט כאן כי היא לא כזאת "רצינית" באמת..או שכן, בכל מקרה הראש שלי צריך להיות בפסיכו' - ברגע שאני אמצא את הדרך להתמקד בו במאת האחוזים), אני צריכה זמן שאין לי ועם זאת אני גם צריכה חיים - לשלב בין השניים דיי קשה, בעיקר כשאני יודעת על הפיגור בו אני נמצאת יחסית לתוכנית המרתון שלי...:( אני עדיין מקווה לטוב. ואני מחכה כבר למחר, להתעורר כאדם חדש, לצאת מהלחץ וסוג הקריז (כדי שאני לא אעשה לעצמי כרוב קצוץ מהשיער ואצבע לסגול או ירוק זוהר או משהו במקום סתם לטפל בקצוות המפוצלים שלי)...מחר גם יום שישי ה-13, מי יודע... והיום היה לי יום דיי חלש מבחינת הורוסקופ...אז נו, ניחא. Cat-Therapy ולישון, אין לי מה לחפש כאן יותר להיום, או בכלל בין הערים עדיין.
לילה טוב.
אנג'.
עריכה נוספת - רק כי הייתי חייבת להוסיף דבר מה...
מתכון השוקו שלי: (המתכון מכוון לאנשים חוקיים לאלכוהול - אפילו בכמות מזערית כזו). (טוב, סוג של אשליה אופטית למתכון - אני לא באמת הולכת לכתוב שלב שלב והעיקר כאן החומרים וניסיון מטבח ברמה של מתחילים ממש וקצת טאץ' - בכל זאת עיסוק מינימאלי עם שוקולד).
מצרכים: כוס וחצי חלב 3 שורות שוקולד איכותי (אפשר גם אחת או שתיים, תלוי בגודל הקוביות ותלוי בטעם ה"לוגמ/ת לעתיד") - כאן אגב כל שוקולד עובד טוב, זה באמת עניין של מצב רוח. כוסית וודקה כף ברנדי.
אופן הכנה: באמת שאין כאן יותר מדיי מה לעשות, פשוט לוקחים סיר קטן ולתוכו יוצקים את החלב, את הסיר שמים על הגז ומפעילים אותו (1+1) [את הגז כן? אלא אם כן יש לכם דרך להפעיל סיר]. מחממים את החלב עד לטמפרטורה סבירה (לפני שהוא יתחיל לבעבע וכ"ו וכ"ו וכ"ו - סובייקטיבי לחלוטין) ומוסיפים את הקוביות אחת אחת ומערבבים את ה"עניין" עד שהתערובת אחידה ואין חתיכות שוקולד סוררות שמפלסות את דרכן בחלב החמים ונתפסות על האביזר בו אתם מערבבים (כיד הדמיון החופשית ובריאה עליכם - אני כבר אמרתי - העיקר החומרים..הו...והבריאות, כן - גם הנפשית - האביזרים הנלווים על אחריותכם בלבד). מורידים את הסיר מהגז ומחכים איזו דקה תמימה עד ש"זה" מצטנן קצת (אחרי הכל חורף, לא צריך יותר מדיי - גם אם זה חורף ישראלי). והריי השלב שחיכיתם לו - הוספת האלכוהול והעירבוב נוסף. לקישוט אני ממליצה על שמנת מתוקה ביתית ושבבי שוקולד מריר מעליה, אבל זו רק אני כשאני לבד בבית ובא לי לפנק את עצמי - כי אם לא אני לי, מי לי? ומצד איזו פרוסת עוגה ביתית או עוגיה, או משהו (היום אין לי אישית כאלו - המקרה ספציפי זה...אבל מחר יהיו - ניראה לי).
כן, עכשיו באמת לילה טוב :)
| |
|