לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חצילונט

הבלוג של טל אלול, כאן תוכלו למצוא מתכוני חצילים, מכל הצבעים, בכל השילובים, עם כל הטעמים ושל כל העדות. חצילים עם גבינות, חצילים עם בשר, סלטי חצילים, מנות עיקריות ועוד... כיד הדמיון. יש כאן גם קינוחים ועוגות מתוקים ונעימים, מתאימים לסיום כל ארוחה. בתיאבון!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2012    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2012

קרפלאך צמחוני





מרכיבים למילוי:
1 סלק קטן
2 גזרים בינוניים
1 בצל סגול בינוני
2-3 כפות שמן קנולה לטיגון
2 כפות פקאן סיני קצוץ גס
5-6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
5-6 גבעולי כוסברה קצוצים גס
1 כף שמן זית
מלח
פלפל שחור טחון
מעט צ'ילי גרוס (לאוהבי החריף)

אופן ההכנה:
את הבצק מכינים לפי המתכון לקרפלאך בשרי (ראו למטה)
מנקים היטב את הסלק, מסירים את השורש והעלים ומכניסים לסיר. קולפים את הגזרים ומוסיפים גם אותם לסיר.
ממלאים מים עד לכיסוי הירקות, שמים על האש ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות את הגזרים ומוציאים לצינון. ממשיכים לבשל את הסלק עד לריכוך, עוד כ-20 דקות.
מגררים את הגזרים והסלק בפומפיה דקה לתוך קערה בינונית.
קוצצים את הבצל הסגול דק. מחממים מחבת ומוסיפים שמן קנולה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות. מסננים מהשמן ומוסיפים לתערובת הסלק והגזר.
מוסיפים את הפקאן, פטרוזיליה וכוסברה, שמן זית ותבלינים ומערבבים היטב.
מכינים את הקרפלאך כמו במתכון הבשרי ומבשלים במי מלח 7-8 דקות.
מוציאים ממי הבישול, מניחים 2-3 קרפלאך בצלחת הגשה, יוצקים מרק ירקות חם ואוכלים בתיאבון.



נכתב על ידי חצילונט , 18/9/2012 18:59   בקטגוריות מאכלי חגים, צמחוני, לא נורא קשה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




Avatarכינוי:  חצילונט




קוראים אותי
11,209
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחצילונט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חצילונט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)