לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


חוקרים את החיים מעבר לים וגם... החלטנו להקים משפחה

Avatarכינוי:  JRB

בת: 40



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2016    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

11/2016


* נכתב לפני כמה ימים
ואו איזה יום! 
כל כך נכון שככל שיש יותר דברים לעשות ככה מספיקים יותר!
בבוקר נסעתי לחברה שלי סילביה אחרי שביטלתי לה פעמיים כי לא הרגשתי טוב וקבענו להכין אקלרים ואת לחמניות הפרמזן שלי.
בסוף הכנו רק את הלחמניות וויתרנו על האקלרים.
אחרי שחזרתי הביתה שמתי שתי מכונות, מדיח, ניקיתי את המטבח שהיה במצב מלחמה אחרי הבישולים של אתמול,
שאבתי אבק וסידרתי קצת את הבית, קשקשתי עם בעלי וקבענו עם חבר שהגיע מהארץ וגם הספקתי להכניס ארוחת ערב לתנור תוך כמה ד' ולקוות שזה יהיה מוכן עד שהבעל יגיע, תליתי כביסה ושמתי מכונת ייבוש פווווווווו הספקתי.

אתמול חיידק האפייה נכנס בי, במיוחד לאור העובדה שקיבלתי את המיקסר שהזמנתי ואת התבנית.
בעלי צוחק עלי כי יש לי כל כמה זמן תקופת משהו אם זה תקופת אפייה אז אני קונה מלא מוצרים שקשורים לזה
אם זו תקופת איפור או טיפוח בהתאם ונחשו מה עובר עלי בבלק פריידי... 
או כמו שאבא שלי אומר זה השישי השחור של בעלי :)
אז החלטתי להכין 2 עוגות לא פחות ולא יותר, עוגת גבינה ותפוחים ועוגת לזניה (שזה בעצם עוגת קרם שכבות).
קניתי את כל המרכיבים ואת עוגת התפוחים הכנתי בלי קשיים מיותרים.
לקח לי 30 ד' הכנה (אולי יכול לקחת פחות אבל זאת פעם ראשונה...) ועוד 30 ד' אפייה + עוד 25 כאשר התפוחים למעלה. בגדול זאת הצלחה מסחררת, הדבר היחיד הוא שהיא יצאה קצת רטובה מדי בפנים לכן אני חושבת שהייתי צריכה אולי לתת לה יותר מ 30 ד' לפני התפוחים וגם לא היה שום צורך בנייר האפייה.

בכל מקרה הינה המתכון:
עוגת קינמון, גבינה ותפוחים מקורמלים


http://www.metukimsheli.com/2013/11/6803 





את העוגה השניה התחלתי להכין בזמן אפיית הראשונה.
עם החלק הראשון הסתדרתי ויצא לי קרם לבן חביב וטוב (למרות שלא היה מזיק לו עוד טיפה עם המיקסר).
כאשר הגעתי לחלק של הפודינג... אווו שם חשדתי... 
ניסיתי במשך חצי שעה להקציף אותו וכלום לא קרה, התחלתי לבשל אותו (אבל כיוון שכתוב לבשל דקה וכיוון שאני חסרת סבלנות לא חיכיתי מספיק) והמשכתי להקציף בלי פואנטה.
לבסוף הרמתי אותו גבוה כדי לראות מה מצבו שם למטה ובוווווםםםםםם!!!! כל המטבח בפודינג!!!!!!!!!
אמלה מה הלך במטבח לא היה מקום שנותר לבן אחרי התקרית הזאת!
אחרי שניקיתי את הזוועה ונפגשתי עם הבעל בכריסמס מרקט שנסגר ממש עלינו אמרתי לו שאין מנוס וקניתי עוד חלב.
החלטתי שאני מצליחה ויהיי מה!
אז שלחתי לשם שינוי את הבעל לקרוא באינטרנט וראו איזה פלא הצלחתי....
אבל מה... רק אחרי שסיימתי הכל... הבנתי ששמתי חצי מהכמות שהיה צריך...
בכל מקרה, לטעמי העוגה יצאה די גרועה אבל חברתי האיטלקיה ובעלה דווקא נהנו מה שבהחלט נחמד :)


אני שמה פה מתכון למרות שאני לא בטוחה ששוה לכם!
עוגת לזניה:
http://www.clubofcooks.de/channels/club-of-cooks/videos/schokoladen-lasagne_20160815?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_term=coc-organic&utm_content=schokolasagne&utm_campaign=20160816_facebook_post_coc-organic_schokolasagne 


נכתב על ידי JRB , 25/11/2016 12:50  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של JRB ב-26/11/2016 20:47




5,294
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות , בדרך להורות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לJRB אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על JRB ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)