לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

על החיים ועל מה שלידם


בבלוג הזה אכתוב על דברים שעולים בדעתי. אין לו תיוג מוגדר כי הוא קצת מהכל, שירים, סיפורים, מחשבות, זכרונות וקטעי חיים, מילים, חלומות, תובנות שאספתי לאורך הימים, נסיונות. אכתוב לעצמי ולכל מי שירצה לחלוק איתי קטע קצר מהדרך, ואמשיך ללכת

כינוי: 

בת: 64





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

3/2013

תמרים ממולאים במרציפן (ללא צבע מאכל*)


 

תמרים ממולאים במרציפן (ללא תוספת צבע מאכל*)

כ-25-30  תמרי מג'הול.

200-300 גרם שקדים מולבנים (ללא הקליפה החומה הדקה)

כ-3 כפיות אבקת סוכר

מעט טיפות של תמצית רום / וניל, וכ-3 כפות של מי ורדים.

מעט קוקוס (לא חובה).

מנג'טים מנייר.

 

המרציפן

טוחנים במטחנת בשר או מרסקים במעבד מזון את השקדים, ומוסיפים

כמה טיפות תמצית וניל / רום, וכן כ-3-4 כפות מי וורדים.

לאחר שהעיסה מתגבשת לשים מעט ומניחים בכלי סגור במקרר לחצי שעה לפחות.

* תמצית הוניל או הרום תעניק לעיסה צבע ורדרד בהיר. כך שניתן לוותר על צבעי מאכל אחרים.

 

הרכבה

חוצים כל תמר לאורכו מצד אחד, מסירים את הגלעין, ומניחים כשהתמר פתוח.

כך עם כל התמרים.

לוקחים מעט מעיסת המרציפן ומעצבים לעגול או אליפסה. ממלאים את התמר וסוגרים.

מגלגלים בקוקוס ומניחים במנג'ט מנייר.

 

בתיאבון!!!

 

המתכון מתאים גם כאחד מהקינוחים של ליל הסדר.



 

נכתב על ידי , 23/3/2013 22:18   בקטגוריות מתכון  
הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 50 פלוס , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRuuBlog אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על RuuBlog ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)