לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

על החיים ועל מה שלידם


בבלוג הזה אכתוב על דברים שעולים בדעתי. אין לו תיוג מוגדר כי הוא קצת מהכל, שירים, סיפורים, מחשבות, זכרונות וקטעי חיים, מילים, חלומות, תובנות שאספתי לאורך הימים, נסיונות. אכתוב לעצמי ולכל מי שירצה לחלוק איתי קטע קצר מהדרך, ואמשיך ללכת

כינוי: 

בת: 64





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

7/2013

פיאס / סלט שעועית לבנה קר


נדמה לי שמקור הסלט טורקי. לאחר טעימה ראשונה לפני מספר שנים, מיהרתי לאמץ אותו

אלי, על בסיס כמעט קבוע. 

 

 

סלט שעועית לבנה קר - פיאס

 

להשרות כוס שעועית לבנה, רצוי מסוג קטן למשך כיממה במים קרים / פושרים.
יש להחליף את המים לפחות 3 פעמים.
להרתיח את השעועית בסיר "מרווח" ולאחר שעולה קצף לסנן ולהחליף את המים.

לבשל את השעועית עד להתרככות. אבל לדאוג שלא תתפורר.

לסנן השעועית, ולהעביר לקערה, ולהוסיף -
בצל ירוק קצוץ, כ-חצי כוס או יותר.
פטרוזיליה קצוצה, כ-חצי כוס.
2-3 כפות שמן זית.
כ-3 כפות חומץ
מיץ מלימון אחד.
מלח / פלפל לפי הטעם.  לשפר טעמים.
לערבב. להוסיף קצת יותר מחצי כוס גרגירי רימון (בעונה) או חמוציות או אפילו צימוקים. לערבב.
מי שרוצה אבל לא חובה לקשט עם ביצה קשה.



הסלט הזה יכול להשאר במקרר כ-3 ימים, וטעמו אף משתבח.
בתיאבון.

נכתב על ידי , 3/7/2013 07:17   בקטגוריות אוכל, פיאס, סלט שעועית לבנה קר  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של RuuBlog ב-16/7/2013 15:02




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 50 פלוס , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRuuBlog אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על RuuBlog ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)