לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

על החיים ועל מה שלידם


בבלוג הזה אכתוב על דברים שעולים בדעתי. אין לו תיוג מוגדר כי הוא קצת מהכל, שירים, סיפורים, מחשבות, זכרונות וקטעי חיים, מילים, חלומות, תובנות שאספתי לאורך הימים, נסיונות. אכתוב לעצמי ולכל מי שירצה לחלוק איתי קטע קצר מהדרך, ואמשיך ללכת

כינוי: 

בת: 64





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

7/2013

נתחוני אנטריקוט בירקות ונודלס


ניסיתי להזכר מאיפה המתכון הזה, ואני חושבת על שתי אפשרויות -

 

(א) או שמצאתי אותו באתר המתכונים של חמדה גלעד לפני די הרבה שנים, או -

 

(ב) או שהמתכון הזה כיכב באיזו סדנת בישול שעשינו בעבודה גם לפני די הרבה שנים.

 

לא חשוב איפה מצאתי אותו (מלבד לצורך הקרדיט במקרה זה שאינני יודעת למי הוא מגיע),

אבל המתכון נוסה הרבה מאד פעמים אצלי, ואנשים אהבו מאד, גם ילדים.

אצלנו במשפחה המורחבת לא כולם אוהבים פלפלים אז קצת שיניתי, והוספתי למשל פטריות

במקום פלפל אחד, באותו אופן אפשר לאלתר ולהוסיף גם מעט נבטים.

 

 

נתחוני אנטריקוט בירקות ונודלס 


מצרכים:
300 גרם נודלס (איטריות ביצים)

2 סטייק אנטריקוט (500 גר') חתוכים לקוביות קטנות/רצועות
3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות דקות או -

2 פלפלים בצבעים שונים + פטריות מסלסלה 1 חתוכות

1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
1 גזר חתוך לרצועות דקות

2 שיני שום כתושות
3 כפות רוטב סויה של קיקומן
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כפית סוכר חום
1 כף דבש או סילאן
3 כפות שמן לאידוי הירקות
מלח
 

 

הכנה:
מבשלים את הנודלס על פי ההוראות שעל גבי האריזה ומניחים בצד.
מחממים שמן בסוטאז`, מכניסים את כל הירקות לסיר, ומאדים על אש בינונית כרבע שעה
עד שהירקות מתרככים מעט.
בזמן שהירקות מתאדים, מחממים מחבת עם מעט שמן וסוגרים את נתחוני האנטריקוט מכל הצדדים.

(לא יותר מידי על מנת שלא יתייבשו). מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
*** מי שמכין בווק יכול לוותר על השלב הזה כי בהקפצה בווק אין חשש שהנתחונים יתייבשו.
מוסיפים לירקות שום כתוש, מערבבים מוסיפים את נתחוני האנטריקוט,
מוסיפים את רוטב הסויה, את רוטב הצ'ילי, הסילאן או הדבש, ולבסוף מוסיפים את הנודלס.

מערבבים היטב עד שהרוטב נספג בנודלס ומגישים. 



בינתיים אין צילום, אולי בערב אחרי ששוב אכין אזכור לצלם. זה גם טעים מאד וגם נראה טוב. בתיאבון !!! 

 

נכתב על ידי , 19/7/2013 11:07   בקטגוריות מתכון, נתחוני אנטריקוט בירקות ונודלס  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של RuuBlog ב-25/7/2013 19:22




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 50 פלוס , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRuuBlog אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על RuuBlog ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)