לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Under My Skin


It's a loser, a sinner, a cock in a dildo's disguise

Avatarכינוי:  #Placebo

בת: 31




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2018    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

9/2018


יש ימים שאני מצלמת את הפנים לו בזיכרון שלי, מתמקדת בכל פרט. בשלוש השיערות הלבנות שהופיעו לו על הזקן, בצלקת שעל הגבה.. ותוהה ביני לבין עצמי איך יראה הילד שלנו. יהיו לו עיניים בהירות כמו שלי, או חומות בכלל? יהיה לו ראש מלא בתלתלים?
אני מנסה לדמיין אותנו בתור הורים, ותמיד הפחד הכי גדול שלי זה שלא אדע להיות אמא. ואני לא מדברת דווקא על הפאן הטכני, אלא גם הרגשי. 
הבטחתי לו שאם יהיה לי ילד, אני לעולם אשליך עליו את הילדות שלי. עבדתי על עצמי מספיק, במיוחד השנה, בשביל שאלמד לשחרר משקעים מהעבר ולא אסחב אותם עימי בתור אמא.
הבטחתי לו שאם יהיה לי בן, בראש ובראשונה אלמד אותו להיות בן אדם. הייתי רוצה שהילד שלי ידע להתייחס בכבוד לכל יצור יחי. הייתי רוצה שהוא ידע מגיל צעיר איך להתייחס לנשים, שאבא שלו ילמד אותו לא להיות הזאב כמו בכיפה אדומה, אלא שידע להפגין סבלנות והכלה. 
הבטחתי לו שבבית שלי תהיה נזילות מגדרית. ז"א שהילד שלי ילבש כל מה שירצה, גם אם זה אומר שמלה. ואם הילדה שלי תרצה חולצה ממחלקת בנים בחנות - זה מה שהיא תקבל. 
אני אלמד אותה לאהוב את עצמה מגיל צעיר ואדאג שלא תגדל עם חסכים. אבא שלה ילמד אותה הגנה עצמית, ואני אלמד אותה שסקס הוא לא תחליף לאהבה, שמותר לה לה לעשות אותו ושזה לא הופך אותה לפחות טובה או פחות שווה. 
הילדים שלי מגיל צעיר ילכו להתנדב. הם ילכו להתנדב עם בעלי חיים, עם קשישים או עם ילדים בעלי מוגבליות כמו שאני התנדבתי בגיל העשרה. אני אקח אותם למוזיאונים ואצייר איתם בבית. אני רוצה שיהיו מלאי הערכה כלפי מה שכן יש, ושלא תמיד יחפשו אצל אחרים.  
לפעמים אני כבר רוצה ילד ממנו. לפעמים אני רוצה ליהנות ממנו ומהבית עוד קצת לפני שנתרחב. ולפעמים יש את הקול הזה שאומר לי שאני לא צריכה להיות אמא
נכתב על ידי #Placebo , 16/9/2018 09:42  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




אני זוכרת שתמיד בתור ילדה הייתי מאוד עצורה רגשית. מעולם לא התלוננתי או אמרתי כשמשהו הפריע לי. תמיד תירצתי לעצמי ואמרתי "זה לא אקוטי", "חבל להגיד משהו על שטות כזו" וכן הלאה. הייתי שומרת דברים בבטן עד שהתפוצצתי. 
בשנה האחרונה אני מאוד מנסה לדבר על דברים שמפריעים לי, פשוט כי אני לא רוצה להתפוצץ מרוב עומס (אני אפילו לא מדברת על הנזקים הרגשים המשנים שבהדחקה). זה תמיד משהו שהיה מציק לאקסים שלי, שאני לא מדברת, אלא אוגרת הכל כי כל כך חשוב לי לשמור על סטטוס קוו שהייתי הולכת על קליפות ביצים על יד כולם, כי לא הרגשתי שיש לי זכות "להתלונן".
עכשיו אני לא יודעת אם אני צריכה להגיד כל דבר שמפריע לי, או שחלק מהדברים מיותרים. ובעצם, מה מיותר ברגשות שלי? יש סיטואציות שאני לא יודעת אם שווה לדבר עליהן, או שאין לי מה לעשות עם הרגשות שלי חוץ מלדחוף אותם לתוך התחת.
אני לא רוצה ליצור סתם קונפליקטים מצד אחד. מצד שני, אני לא רוצה להתחיל לבטל את עצמי שוב.

נכתב על ידי #Placebo , 13/9/2018 19:34  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של #Placebo ב-14/9/2018 17:34
 




אני לא חסידה גדולה של סיכומי שנה עבריים, מבחינתי לוח השנה היחיד הוא לועזי.
אבל, לראשונה אני יכולה להגיד במבט לאחור, שהשנה הזו לא הייתה רעה. לא היו משברים (טפו טפו טפו), עברתי דירה (שוב), התחלתי להרגיש יותר בנוח בעבודה (הגיע הזמן אחרי שנה), אימצתי השנה ביחד עם בן הזוג שלוש חתולות ובאופן כללי - זו הייתה שנה של הגשמת חלומות קטנים.
עליתי על גלגל ענק לראשונה בחיי, הייתי בהופעה של אדיר מילר סוף סוף, וסתם התחלתי ליהנות מעצמי.
התחלתי להיות פתוחה יותר עם אנשים לגבי מי אני, חלקתי דברים שאפילו החברה הכי טובה שלי לא ידעה ומה אני אגיד - אני מרגישה לראשונה בחיי כאילו ירד ממני משקל עצום.
השנה אני לא רוצה התחלות חדשות. היו לי כאלו שמספיקות לארבעה גלגולים. אני רק רוצה לשמר את מה שטוב ולהמשיך לצמוח. אני רוצה להמשיך לאהוב את המקום בו אני נמצאת, להמשיך להוקיר תודה על מה שיש ולא לבכות על מה שאין. אני מאמינה שמה ששלי ימצא את דרכו אליי בזמן הנכון, ומה שלא - לא. הכל בסדר.
אני יוצאת מנקודת הנחה שאנשים כבר לא כל כך קוראים פה, אבל בכל זאת החלטתי להחזיר את הבלוג ללא אנונימי



 
אני הייתי אני, אתם הייתם אתם. מי יתן והשנה הזו תמשיך בדיוק מהמקום שהקודמת הסתיימה
נכתב על ידי #Placebo , 9/9/2018 19:33  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Bat-Man ב-13/9/2018 22:54
 





14,015
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל#Placebo אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על #Placebo ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)