קושי: קליל
שלבים: שיוט והלאה (בימים של ירקות)

יום PV (ירקות +חלבונים) הגיע.
בימים כאלה אני מאוד משתדלת לאכול כמה שיותר ירקות כדי לתת לגוף שלי את הויטמינים שלהם הוא זקוק.
ניסיתי למצא דרך מעניינת לאכול את הברוקולי, ועדיין לעמוד בתנאי הדיאטה וזו התוצאה!
מצרכים:
ראש ברוקולי קטן
50 גרם גבינה קשה רזה (אני לקחתי מוצרלה 9% אני בטוחה שבישראל יש גבינות קשות עם אחוז שומן דומה)
כ50 גרם פסטרמה רזה/חזה עוף מאתמול/הודו מאתמול (אני השתמשתי בחתיכת בשר הודו שבישלתי אתמול והתאימה לי בדיוק למתכון!)
ביצה
תבלינים
אופן הכנה:
מנקים ובשלים במים רותים עם מעט מלח את הברוקולי כ-4 דקות עד שהוא מתרכך ממש טיפה ומסננים.
מסדרים את הברוקולי בתבנית בגודל המתאים (אני עשיתי בתבנית מרובעת אישית חד פעמית).
קוצצים את הבשר לחתיכות קטנות ומפזרית בתבנית מעל הברוקולי.
מערבבים ביצה מלח פלפל ותבלינים לפי הטעם ושופכים מעל הבשר.
מגרדים את הגבינה שלנו מעל הכל ומכניסים לתנור עד שהביצה מוכנה (זה המרכיב היחיד שאינו מבושל מבעוד מועד בכל המתכון)
בתאבון!
