לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My lifestile


דיטאת דוקאן בעיקר, וגם קצת על משקל, טיפוח, אופנה, אהבה עצמית, חוויות, קשיים ודרכי התמודדות וכל מה שביניהם. שיהיה לכולנו בהצלחה.

Avatarכינוי:  nushichan

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2013    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2013

ברוקולי בתנור


קושי: קליל

שלבים: שיוט והלאה (בימים של ירקות)

 

 

 

יום PV (ירקות +חלבונים) הגיע.

בימים כאלה אני מאוד משתדלת לאכול כמה שיותר ירקות כדי לתת לגוף שלי את הויטמינים שלהם הוא זקוק.

ניסיתי למצא דרך מעניינת לאכול את הברוקולי, ועדיין לעמוד בתנאי הדיאטה וזו התוצאה!

 

מצרכים:

ראש ברוקולי קטן

50 גרם גבינה קשה רזה (אני לקחתי מוצרלה 9% אני בטוחה שבישראל יש גבינות קשות עם אחוז שומן דומה)

כ50 גרם פסטרמה רזה/חזה עוף מאתמול/הודו מאתמול (אני השתמשתי בחתיכת בשר הודו שבישלתי אתמול והתאימה לי בדיוק למתכון!)

ביצה

תבלינים

 

אופן הכנה:

מנקים ובשלים במים רותים עם מעט מלח את הברוקולי כ-4 דקות עד שהוא מתרכך ממש טיפה ומסננים.

מסדרים את הברוקולי בתבנית בגודל המתאים (אני עשיתי בתבנית מרובעת אישית חד פעמית).

קוצצים את הבשר לחתיכות קטנות ומפזרית בתבנית מעל הברוקולי.

מערבבים ביצה מלח פלפל ותבלינים לפי הטעם ושופכים מעל הבשר.

מגרדים את הגבינה שלנו מעל הכל ומכניסים לתנור עד שהביצה מוכנה (זה המרכיב היחיד שאינו מבושל מבעוד מועד בכל המתכון)

בתאבון!

 

נכתב על ידי nushichan , 1/6/2013 14:24   בקטגוריות בישול  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




4,838
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים מעבר לים , בישול , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לnushichan אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על nushichan ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)