לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My lifestile


דיטאת דוקאן בעיקר, וגם קצת על משקל, טיפוח, אופנה, אהבה עצמית, חוויות, קשיים ודרכי התמודדות וכל מה שביניהם. שיהיה לכולנו בהצלחה.

Avatarכינוי:  nushichan

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2013    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2013

עוגת שוקולד עם קרם גבינה במאג - דוקאן


קושי: קליל

שלבים: שיוט והלאה

 

על צלוחית עם קרם גבינה

 

מכירים את זה שבא משהו טעים עכשיו ומייד, אבל לא בא להסתבך עם תבניות ומיקסרים ואפייה ממושכת?

עוגה במאג זה פיתרון אידיאלי!

מערבבים הכל בכוס שמתאימה לחימום במיקרוגל - שמים לכמה דקות והנה!!! הפלא ופלא - עוגה אישית!

והכי חשוב - אי אפשר לקחת "רק עוד חתיכה קטנה" כי מה שיש זה מה יש :)

שיחקתי קצת עם המרכיבים ולצערי הרב "אפיתי" אותה מעט יתר על המידה, לכן ממליצה לשים לב לעניין האפייה - אם כי גם מעט יותר יבשה היא עדיין טעימה מאוד!

 

מצרכים:

לעוגה:

2 כפות סובין שיבולת שועל

2 כפות אבקת חלב רזה

2 כפיות קקאו (במתכון כתוב חצי כפית, אבל אני אוהבת את הטעם השוקולדי)

1/2 כפית אבקת אפייה

תמצית וניל/תמצית אחרת לטעמכם

ממתיק לטעמכם

1 ביצה

3 כפות חלב רזה.

 

לקרם:

3-4 כפות גבינה לבנה רזה, רצוי שתהיה סמיכה

ממתיק

תמצית וניל

 

ככה העוגה יוצאת מהמיקרו

 

אופן הכנה:

מערבבים במאג את החומרים היבשים, ואליהם מוסיפים את החומרים הרטובים.

להקפיד לערבב היטב כדי שלא יישארו גושים ולהתאים את הטעם עם הממתיק והתמצית.

להכניס למיקרוגל לבערך 3 דקות.

אצלי הוא התייבש מעט בזמן הזה אז נסו לשים פחות - נגיד 2. להוציא ולבדוק עם קיסם ולהחזיר במידת הצורך.

 

בינתיים מערבבים את כל חומרי הקרם יחד וכשהעוגה יוצאת מכסים אותה מלמעלה עם הקרם ואוכלים!

 

בתאבון!

נכתב על ידי nushichan , 4/6/2013 20:36   בקטגוריות בישול  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




4,838
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים מעבר לים , בישול , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לnushichan אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על nushichan ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)