
למען האמת שוטטתי ברשת קצת. יש לי חיבה מאוד גדולה לדברים שבאים במנות של קאפקייקס, או במנות אישיות, זה מקסים בעיניי!
יש קטגוריה שלמה של עוגות שמוכנות במיקרוגל כמאג!
ובין לבין מצאתי גירסה של בראוניז במאג, שם היה שמן ועוד כמה מרכיבים שאנחנו לא אמורים לאכול.
שיניתי מעט את המתכון ויצא בראוני נחמד שכיף לאכול איתו את מנת סובין שיבולת השועל בכל שעה ביום!

מצרכים:
2 כפות סובין שיבולת שועל
1.5 כפות קקאו לא ממותק דל שומן
0.5 כפיות אבקת אפייה
3 כפות יוגורט דל שומן
ממתיק
תמצית טעם
אופן הכנה:
לערבב הכל במאג
להכניס למיקרו ל2-2.5 דקות , תלוי במידת ה"עיסתיות" שבה אתם אוהבים את הבראוני שלכם.
לאכול בכיף עם תה ירוק (שטוב לחילוף החומרים) או עם הקפה שלכם בבוקר :-P
אני הוספתי מעט קרם גבינה לבנה מעל הבראוני החם - יאמי!

הכנתי את המתכון הזה שוב, והפעם החלטתי להחליף את היוגורט בריקוטה דלת שומן.
הסיבה היחידה לניסיון הזה היא - היוגורט יוצא מאוד דומיננטי בבראוני, ומכיוון שהוא חמצמץ הבראוני יוצאת חמצמצה. וממש לא אהבתי את טעם הלוואי הזה.
השינויים במצרכים שעשיתי:
מצרכים:
2 כפות סובין שיבולת שועל
1.5 כפיות קקאו לא ממותק דל שומן
0.5 כפיות אבקת אפייה
2 כפות ריקוטה
2 כפות חלב דל שומן
ממתיק
תמצית טעם
ערבוב של הכל יחד במאג/בתבנית סופלה אישית ולמיקרוגל ל2.5 דקות!
מה שיוצא היה לי הרבה יותר טעים מכיוון שלריקוטה אין את טעם הלוואי החמצמץ.
אני לא בטוחה אם בארץ קיימת ריקוטה דלת שומן (עם 6% שומן ופחות) אבל אני חושבת שאפשר לעשות ניסיון עם גבינה לבנה או כל גבינה אחרת שאין לה טעם לוואי חמוץ (אולי אפילו יוגורט בטעם וניל דל שומן)
אשמח אם תדווחו על תוצאות!