לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

היי, קוראים לי שחר. אני נערה בדיוק כמוכם, מהמרכז ;-) כאן אני אפרסם טיפים, שירים עצות ועוד... אני מקווה שתהנו מהבלוג שלי ואתם מוזמנים לכתוב לי כדי להתייעץ בכל בעיה :) אני אשמח להיות כאן בשבילכם בכל דבר :)


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


12/2013


"Every new day is a new chance to change your life"


״כל יום חדש הוא הזדמנות חדשה לשנות את החיים שלך״


 


אז מה הכוונה בכלל? אוקיי, זה די פשוט.. רק דורש רצון!


בכל יום חדש בן אדם מתעורר עם הרגשה שונה.. ולפעמים פשוט מרגישים שצריך לשנות משהו, לחדש, או פשוט לשפר דבר מסויים בחיים שלנו.


איך להתחיל בשינוי?


1. קודם כל.. כשאתם מתעוררים בבוקר תשאלו את עצמכם ״מה אני באמת רוצה לשנות״?


2. אם מצאתם את התשובה שימו לב שהשינוי לא פוגע באף אחד. אם פשוט בא לכם לשנות משהו ואתם לא יודעים מה.. נסו לשנות משהו בחדר.. שינויים בחדרכם יכולים להוות לכם שינויים במצב רוח. אפשר לשנות את הסדר שלו, צבע וכו׳.. אתם יכולים גם לשנות את הסגנון שלכם לדוגמא בבגדים. כשמשנים סגנון זה בדרך כלל משפיע על המצב רוח. תלבשו צבעים שמעודדים אתכם.


3. וודאו שאתם שלמים עם השינוי במאה אחוז. אם תעשו משהו שאתם לא שלמים איתו, זה יכול לפגוע בכם ובסביבתכם.


4. עכשיו, כשאתם בטוחים בדבר אותו אתם רוצים לעשות, תרשמו. אתם יכולים לעשות רשימה על פתק או אפילו בפלאפון איך כדאי לפעול למען השינוי. בכל פעם שעשיתם משהו מהרשימה סמנו אותו.. דעו שאתם כבר בחצי הדרך.


5. השלב הבא הוא בעצם לחולל את השינוי. להתחיל לפעול. לאחר שעשיתם את כל הדברים ברשימה, אני די בטוחה שאתם מרגישים יותר טוב. שינויים יכולים להיות דבר מעניין, אך כדאי שלא לגרור אותם באופן קיצוני. זה טוב לשנות כל יום משהו, אפילו משהו קטן.


אם לא אהבתם ולא הייתם מרוצים מהשינוי, אתם תמיד יכולים לפנות אליי לעזרה :)


 


מטרה: חשוב לעשות שינויים כל יום, אפילו את הקטנים ביותר. אם זהו שינוי גדול כדאי לרשום את השלבים כדי להגיע אל המטרה שאנחנו רוצים.


את השינוי מומלץ להתחיל בכל יום חדש. זאת הזדמנות לשנות משהו שרצינו לשנות הרבה זמן, להקדיש זמן לשינוי הזה. תהיו שלמים עם עצמכם לגביו :)


 


 

נכתב על ידי For you Everyday , 14/12/2013 13:46  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  For you Everyday

מין: נקבה

תמונה




קוראים אותי

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFor you Everyday אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על For you Everyday ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)