365 מינוס 6365 ימים (פחות שישה) יחלפו, בתקווה (וקצת בצער), עד ליום הולדתי השמונה עשרה- עד לתום שנתי האחרונה כקטינה, האחרונה בתיכון...
בהחלטה שקיבלתי היום, אחר הצהריים- כמעט כאילו אין מעין- מתוך השגרה, אגב שיחת טלפון...
החלטתי לתעד אותם. לכתוב בכולם.
|
כינוי:
סופרת דקות בת: 28 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
יוני 2014
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | | 29 | 30 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 6/2014
תשובות לשאלון השבועי עם מי בילית את השנה הזאת? אני קצת במצב רוח באסה מכדי לכתוב את זה עכשיו... אם הייתי כותבת ,זה היה בדרך ציורית יותר... מתייחסת המון לתכונות האדם ולהמ שהביאה לי נוכחותו, ו... טוב אולי אח"כ :)
מי האנשים שהשפיעו עלייך הכי הרבה השנה? הממ... קצת קשה. חבר שלי, אמא שלי, שותפות שלי, המדריכה שלי... בטוח שעוד, שקצת שכחתי.. או שאני זוכרת מדי מכדי לכתוב.
האם יש הישג שאת גאה בו במיוחד השנה? התקבלתי למשלחת :) אני אצא חננה על מהחלל, אבל כנס מודל האו"ם שהשתתפתי בו (והעברתי הצעת החלטה!) ובעיקרון.. גאה שסיימתי איתה D: (י"א היא די נאחס)
איזה מעשה שעשית למען מישהו היה משמעותי גם עבורך? התנדבות בבית אבות. ממליצה לכל אחד, בשביל עצמו. לא כדי להגיד "התנדבתי", גם לא בשביל ההרגשה הטובה של לעזור למישהו.. פשוט.. לומדים מזה המון. אני רוצה לראות את האדם שיבקר בבית אבות, ישב לשיחה עם אחד המבוגרים (הבדרך כלל מרתקים) שיש שם, ויצא אדיש.
איזו תובנה מהשנה תלווה אותך לחיים? לעשות לעשות, לעשות... לנסות לנסות לנסות. להיות (או לשאוף להיות) תמיד בטוחה וחיובית. תובנה די בנאלית, אבל הייתי צריכה כמה כישלונות חרוצים כדי להחזיר אותה לעצמי. תדוה לך שנה"ל תשע"ד :)
| |
|