לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אופנה,איפור,טיפוח והחיים


היוש.קוראים לי קרן ואני מהמרכז. אני מתעניינת באופנה,איפור וטיפוח. אז על זה ידבר הבלוג שלי. בנוסף אני עוברת תקופות בחיים שפשוט אין לי את מי לשתף אז אני אשמח לשתף אתכם במה שעובר עליי במהלך שבוע.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2014    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

7/2014

כותבים עם טילים


היושים. לצערי הרב אני פותחת את הבלוג בתקופה לא הכי ורודה של מדינת ישראל והדרום בעיקר. אני גרה באשדוד וכמו שאתם רואים בחדשות גם אנחנו סופגים לא מעט טילים. ברוך ה' יש לנו את כיפת ברזל שמצליחה ליירט את מרבית הרקטות.
רציתי פשוט לשתף אותכם בהרגשה ומעט לשפוך את הלב.
קודם כל הכל בסדר. איתי הכל טוב וגם עם המשפחה. בינתיים פגעו באשדוד 2 טילים. אחד אתמול בערב,בחניה באזור יחסית חדש באשדוד ולמזלנו רק כמה כלי רכב נשרפו.והשני היום, בתחנת דלק שנמצאת בעיר. וישנו אדם שפצוע קשה ושניים במצב קל. מאחלת להם החלמה מהירה.
אשדוד כבר התרגלה לצבור טילים מעזה..
אני גדלה באשדוד מאז שנולדתי. כיום אני בת 14. ראיתי בעיניי 3 מלחמות קשות: "מלחמת לבנון ה-2", "עמוד ענן",ובימים אלו "צוק איתן". כשמבצע "צוק איתן" רק התחיל,באזעקה הראשונה שהייתה באשדוד הייתי בחוץ עם חברים.. בכל זאת,חופש גדול..יוצאים עם חברים,מבלים וכו'. ישבתי בחוץ עם חבר שלי (כן כן.. יש לי חבר, אני אכתוב עליו בפוסטים הבאים),עם חברה והידיד הכי טוב.(אני אכתוב עליהם עוד הרבה אז אלו הם עמית,אלינה ואריק). איך ששמענו את האזעקה רצנו למקלט ולקח זמן עד שפתחו אותו..באותו יום בבוקר חגגנו לאלינה יום הולדת,כלכך פחדנו שזה יפול על היום הולדת שלה..ואיך שהחגיגות נגמרו-קרוב לשעה 19:30 התחילו האזעקות חצי שעה לאחר מיכן.. התקשרתי להורים והודעתי שהכל בסדר.. נשארתי טיפה בחוץ וחזרתי עם עמית הביתה,רציתי שיישאר איתי טיפה..הייתה עוד אזעקה בסביבות 21:30 וזהו.. עמית הלך בשעה עשר וחצי והתקשרתי לאלינה לבדוק עם הכל בסדר ודיברתי קצת עם אריק בסקייפ.. יחד עם כל זה שדיברתי הייתי צמודה לגלאקסי שלי,לאפליקציה "צבע אדום" שמשדרת בזמן אמת היכן יש אזעקות וכל הזמן פחדתי שתהיה עוד פעם אזעקה. הלכתי לישון ב2:30,מאוחר יחסית שמעתי מטוסים של חייל האוויר טסים מעל העיר.
למחרת בבוקר התעוררתי בגלל אזעקה שהייתה בעיר, הייתי לבד בבית, פשוט נבהלתי..התעוררתי בבהלה.. רצתי לדלת של הבית,פתחתי אותה וירדתי במהירות למקלט.. חיכיתי עם השכנים במהלך 10 דקות ועליתי חזרה הביתה.. במהלך הבוקר והצהריים נשמעו כמה אזעקות והכל נשאר כרגיל.. בצהריים ההורים הגיעו הביתה מהעבודה ופחות פחדתי.. 
כל הימים האחרונים של "צוק איתן" נשארתי בבית..דיברתי עם חברים בפלאפון,ווטסאפ,פייסבוק וסקייפ. בכל זאת.. אנחנו במאה ה21 וניתן לשמור על קשר רציף עם כולם.
למרות השגרה הקשה הזאת אני ממשיכה לצחוק,להינות ולשמוח כל עוד אני יכולה. בכל זאת אנחנו חיים רק פעם אחת. אני יכולה להגיד לכם שכל מלחמה ומבצע שאנחנו עוברים אני נהיית יותר חזקה וחושבת יותר על דברים שאני מעדיפה לא לדחות אותם ולעשות עכשיו.
כמעט בכל פוסט שאני אכתוב לכם אני אכתוב גם משפט שעוזר בחיים.
משפט היום: אל תדחו שום דבר לאחר כך, אם יש לכם זמן תבצעו אותו עכשיו.
המשך יום טוב ושקט 
נכתב על ידי , 11/7/2014 10:12   בקטגוריות צבא, אינטרנט  
הקטע משוייך לנושא החם: צוק איתן
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




Avatarכינוי: 

בת: 25




הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , שטויות וכיף , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לkeren_fashion אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על keren_fashion ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)