לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הייתי וברחתי


על אהבה ותשוקה


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2015    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2015

שוקע במיטה


כשאני שוקע במיטה, והכול מעליי

הלילה מלא פורענות ושקט לכאורה

אני ממצמץ בפניי המוכתמות

התקרה גבוהה הרבה מעל המיטה

ידיים אוחזות בי וקורעות בי לגזרים

כשאני מוטל בראש כבד על כרית קשה

ושדים מהתלים בי על קירות מפוייחים

בעוד נשימה לקחת מתוך הגוף החולה שלי

לא אוהב ולא חש כאב ממשי,

רק חוסר-נוחות בעצם הוויתי

כוס קפה עם משקע יבש מונחת על השולחן,

וכל הפחיות והבקבוקים ריקים

אתה נכנס למקלחת, ואין מים

אוויר יבש וחם מכה בפנים,

צורב ומדמיע את העיניים

אני קם, ואין לי איפה ללכת.

נכתב על ידי רמבו 2 , 30/10/2015 04:28   בקטגוריות שירה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



אני רוצה גם


מה תגיד לי אם תדע,

שדפקתי את אשתך אתמול בלילה?

אבל אתה לעולם לא תדע

כי אתה אידיוט, מפגר

טחנתי לה ת'תחת מול החתולה שלי,

שהביטה עלינו בהשתוממות

כי לי יש הכי גדול, הכי עבה, הכי יפה

כי לי יש הכי טוב, הכי טעים, הכי חזק

כי אני אוהב קורנפלקסים קטנים משוקולד בחלב שלי.

נכתב על ידי רמבו 2 , 26/10/2015 20:29   בקטגוריות שירה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



18+


נעל שלה בעקב גבוה

נראה קצת כמו מגף קטן

עשוי עור שחור ואבזמי מתכת

מונח אצלי על מדף מיוחד

משני צידי הנעל יש נרות,

שאני מדליק לפעמים

אני מלטף את הנעל,

ומריח אותה

זה עושה אותי מסטול.

 

 

נכתב על ידי רמבו 2 , 24/10/2015 14:50   בקטגוריות שירה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



היא הסתכלה עליי כאילו היא רוצה לאנוס אותי


כשהלכתי לפני כמה ימים למכולת, לא ידעתי שאפגוש אותה. השעה הייתה בערך 7 בערב, אבל הרגישה לי הרבה יותר מאוחרת, לא יודע למה. לא הייתי ממש צריך דחוף ללכת למכולת, היו לי סיגריות עד למחרת, ויכולתי להסתדר בלי אקסל לילה אחד. אבל ממש התחשק לי אקסל. אני קונה אותם במגשים שלמים. כל מגש עולה לי 96 שקל, זה הרבה, אבל לפעמים אני קונה, כי אני אוהב. איפה הייתי... כן, החלטתי כזה ללכת למכולת. הצצתי בשעון והופתעתי שהשעה לפני 8, (השעה בא המכולת נסגרת,) אבל גם שמחתי. התלבשתי בחיפזון, הזלפתי דיאודרנט שכתוב עליו שהוא משגע נשים עד שהן מזילות עליך ריר, ויצאתי למכולת. קניתי מה אני צריך, יצאתי החוצה, ואני רואה אותה בכניסה למכולת לקנות משהו. אני אומר לה "לאן נעלמת?" והיא לא ממש ענתה. אמרתי לה שלא יפה שהיא לא מבקרת, כאילו אנחנו ברוגז, ושהיא לא מתחשבת ברגשות שיש לי אליה בין הרגליים. סתם, את זה לא אמרתי. היא אמרה שהיא מוכנה לבוא אליי עכשיו. והנקודה היא שהיחסים שלנו מבוססים על סקס, אז שנינו ידענו מה אם היא תבוא. אבל אבא היה בבית ער, אחרי הרבה זמן שעבד בבית, והוא היה עייף, ולא רציתי שירגיש לא בנוח. אז אמרתי לה שלא היום, אבל שתקפוץ בהזדמנות. היא הסתכלה עליי במבט טורף, ממש, ואמרה "נראה" תוך כדי שהיא משחקת-מנענעת את אצבעות יד ימין. אני חושב הריח של הדיאו גרם לה להסתכל עליי כאילו היא מוכנה לאנוס אותי באותו רגע. וגם יש לנו היסטוריה ארוכה של סקס. כולל אוראלי משני הצדדים. אמרתי "טוב" או "יופי" והלכתי משם לבית. אבא היה ער, אבל התכונן לישון. אני חושב שאם היא הייתה באה הוא לא היה מצליח להירדם. ואולי פספסתי פה משהו, כי הרגשתי שהיא חרמנית רצח. אבל זה היה עושה לי הרבה כאב ראש, כי אבא היה מרגיש לא נוח, וזו גם לא שעה נוחה.

היה חם, אז ישבתי בתחתונים ותפסתי את הזין והביצים, וחשבתי כמה היא אוהבת לתפוס לי את הזין קלות בשלוש אצבעות כשאני שוכב לידה עירום במיטה. לרגע כמעט התחרטתי שלא נתתי לה לבוא באותו ערב, אבל לא, זה היה עדיף ככה, יהיה ערב אחר.   

נכתב על ידי רמבו 2 , 22/10/2015 20:05   בקטגוריות אהבה ויחסים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



בתור אדם חסכוני


אני זוכר בעיקר את הבלונדינית על האופניים. היא עברה בצומת בפסי החצייה על אופניים, והיא נראתה לי שונה כבר מרחוק. גם בגלל שהיא בלונדינית, אבל לא סתם, אלא בתספורת עד הכתפיים. וגם היא לא הייתה מתוקתקת כזאת עם תספורת, אפילו משקפי שמש לא היו לה. מראה של טיולים רגליים, וגם היא הייתה על אופניים. ועוד משהו - היא הייתה רזה מאוד, אבל לא נראתה חלשה, גם לא חזקה במיוחד, אבל רזה מאוד. כשהיא עברה על פניי היא העבירה את ידה השמאלית על פנייה כמו סימן שלילה. כמו - אל תשים לב אליי. אבל אני חושב שהיא רק גירשה איזה ברחש או משהו. אבל באותו רגע זה היה מוזר ויפה, כאילו היא מסמנת לי שלא לשים לב אליה במיוחד.

 

מה שקרה זה שהלכתי עם אבא לקניון לקנות כמה דיסקים. בעיקר רציתי לצאת, ואבא הצטרף. הוא בקטע חסכוני כזה, הוא לא אהב שאני אומר "דיסקים" ברבים. כאילו כמה זה דיסקים? אמרתי לו שזה לא חייב להיות חמש דיסקים, גם שניים זה רבים. רציתי לקנות שלושה דיסקים, בסוף קניתי שניים. השלישי לא הייתי נעול עליו, והוא אמר לי כזה ששננים זה מספיק, אז וויתרתי על אחד, זה שלא הייתי בטוח בו. המחירים עולים אפילו בחנויות הזולות. והוא הוא יצא ממורמר או משהו, בתור אדם חסכוני, כי קניתי גם ויטמינים ואומגה 3, למרות שהוא אמר שיקנה לי בקופת חולים, שם יותר זול. אבל לא הייתי בטוח שהוא יקנה, גם לא רציתי להטריח אותו, וגם התוצרת של תוספי המזון שקניתי טובה יותר מאשר מה שאני מקבל מקופת החולים. וכאילו לא די, קניתי גם חבילת דפים וחבילת עטים, דווקא לא עלו הרבה. אני כזה כותב לעצמי לפעמים. וראיתי שני טוסיקים יפים של בנות נאות. דווקא מעל גיל 20, לא קטינות, ככה שלא הרגשתי סוטה. השנייה הייתה בג'ינס או משהו דומה, תחת קטן וחמוד, והראשונה במכנס ספורט ארוך צמוד כזה בצבע אפור. רציתי לשלוח יד ולסחוט לה את אחד הישבנים. חשבתי איך היא הייתה מגיבה אם באמת הייתי עושה את זה. בטח לא בצורה כ"כ נחמדה. אבל אולי היא רק הייתה צועקת עליי.

 

כשחזרתי הביתה, לבד, כי אבא נסע משם למקום אחר, שמתי דיסק של "שיער" המחזמר באנגלית, וישבתי די הרבה זמן עם המוזיקה, שותה אקסל, מעשן, מוריד את טמפ' הגוף עם המאוורר. דיסק מעניין. את הדיסקים שקניתי עדיין לא שמעתי. לרגע זה.

ואז שתיתי מיץ תפוזים לא כ"כ טבעי, חצי טבעי, וחשבתי לכתוב פה. אבל זה לא היה מעניין, נכון? לא נורא.  

נכתב על ידי רמבו 2 , 21/10/2015 13:09  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רמבו 2 ב-22/10/2015 18:45
 



אוכל


אתה לוקח את הלחם ומחפש מה להכניס בו. אתה יכול להכניס פסטרמה, גבינה, טונה, וזהו בערך. אבל לא, היום בלילה עשיתי מעשה נועז. מגיע לי צל"ש. נמאס לי מהאוכל החדגוני. בכריכים. ולכן לקחתי עגבניה אחת, מלפפון אחד. שטפתי וחתכתי אותם. שמתי אותם בין שתי פרוסות לחם פרוס עם מלח, ואכלתי. לא רע בכלל, ואפילו בריא. העיקר שזה לא האוכל שאני אוכל בדר"כ. אפילו הייתה לי אפשרות להכניס לשם גבינה צהובה, אבל לא, לא אתן לאוכל רגיל להיכנס הפעם. הפעם אני אוכל משהו שונה. לא לקחתי עם זה פלפל או חמוצים. ככה פשוט. זה הספיק לי לשתי זוגות לחם. אני מספיק שבע עכשיו, והיה אחלה.

 

זה כל העסק. 

נכתב על ידי רמבו 2 , 21/10/2015 02:23  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי:  רמבו 2

בן: 11

תמונה




4,677
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , סיפורים , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרמבו 2 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רמבו 2 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)